Индийски компании проявяват интерес за инвестиции в Стара Загора. Това

...
Индийски компании проявяват интерес за инвестиции в Стара Загора. Това
Коментари Харесай

Индийска компания с интерес за строителство на завод за селскостопанска техника в Стара Загора


Индийски компании демонстрират интерес за вложения в Стара Загора. Това заяви депутатът от 47-то национално заседание Атанас Михнев, представен от Българска телеграфна агенция. Той е провел онлайн работна среща със Сридхар Субрамонян - шеф на Индо-Азиатско Българската комерсиална камара (ИАБТК), с ръководителя на (ИАБТК) доктор Дитрих Кебшул и шефове на четирите компании, искащи да влагат у нас.

По време на диалозите е станало ясно, че компания от автомобилния бранш желае да сътвори индустриален и логистичен център с 25 до 40 работни места.

Компания, произвеждаща първични материали за химическата индустрия, е показала интерес към откриване на посланичество в България.

Индийски производител на селскостопанска техника е декларирал желание да построи цех, който да обслужва цяла Източна Европа.

А кино компания от Ченай се интересува от опцията да снима продукции у нас.

" За задграничните вложители от Азия и изключително от Индия, България е желана капиталова дестинация поради извънредно положителните и преференциални условия, като ниски налози и търпимите в съпоставяне със Западна Европа заплати ", сподели Михнев за Българска телеграфна агенция.
 Ще успее ли Индия да измести Китай от върховете на международната стопанска система
Ще успее ли Индия да измести Китай от върховете на международната стопанска система

Страната се счита за един от международните водачи в програмирането
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР