Индийски кинаджии затапиха "Капана". В тази връзка пловидвчанин се обърна

...
Индийски кинаджии затапиха "Капана". В тази връзка пловидвчанин се обърна
Коментари Харесай

Индийски кинаджии затапиха Капана, пловдивчанин бесен!

Индийски кинаджии затапиха "Капана ". В тази връзка пловидвчанин се обърна към Plovdiv24.bg , с цел да изрази своя яд от следващото - както самичък написа: "безумие ", сполетяло квартала на креативните промишлености.
"Уважаема редакция, единствено преди два дни отразихте своеволията по улица "Абаджийска " в "Капана ". Моля, обърнете внимание какво се случва през днешния ден на тази същата улица. От сутринта тече снимачен развой на следващата боливудска продукция и на процедура улицата е затворена. Само че тук има търговски обекти, които си заплащат постоянно тротоарното, че някои са и глобявани, дето са поставили една маса повече. 

Питам кой и по какъв начин се е съобразил с тези хора, с цел да им се лишава опцията честно да си вадят хляба? Ама, ще кажат някои - светът ще ни забележи. Искам да Ви кажа, че целият екип е или с по-сериозен "тен " или непосредствено пристигнали от столицата, а ние тукашните единствено скляпаме и чистим след тях. Сякаш би трябвало да желая позволение от новите стопани на улицата, в случай че би трябвало да настаня клиентите си (не че имат достъп до обекта ми) "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР