Индия промени политиката за лицензиране на лаптопи след задкулисно лобиране

...
Индия промени политиката за лицензиране на лаптопи след задкулисно лобиране
Коментари Харесай

САЩ настояват Индия да промени политиката за търговия с лаптопи, казват, че ще „помислят два пъти“ за бъдещия бизнес

Индия промени политиката за лицензиране на преносими компютри след подмолно лобиране от страна на американски чиновници, които обаче остават угрижен по отношение на спазването на отговорностите на Ню Делхи със отговорностите на СТО и новите правила, които може да издаде, съгласно търговски чиновници на Съединени американски щати и държавни имейли, забелязани от Ройтерс.

През август Индия наложи правила, изискващи от компании като Apple, Dell и HP ще получат лицензи за всички доставки на вносни преносими компютри, таблети, лични компютри и сървъри, което поражда опасения, че процесът може да забави продажбите. Но Ню Делхи анулира политиката в границите на седмици, като сподели, че ще следи единствено вноса и ще вземе решение за идващите стъпки една година по-късно.

Имейлите на държавното управление на Съединени американски щати - получени по поръчка за отворени записи на Съединени американски щати - акцентират равнището на паника, породена от индийските ограничавания във Вашингтон, и по какъв начин Съединени американски щати реализираха рядка лобистка победа, като убедиха нормално...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР