Индия отменя преференциалните митнически тарифи за внос на 30 стоки

...
Индия отменя преференциалните митнически тарифи за внос на 30 стоки
Коментари Харесай

И Индия вдига митата за американски стоки

Индия анулира преференциалните митнически цени за импорт на 30 артикули от Съединени американски щати в отговор на решението на Вашингтон да вдигне вносните мита за индийска стомана и алуминий. Делхи е уведомил за желанията си Световната комерсиална организация (СТО), оповестява в. " Индиън експрес ", представен от Нова телевизия.
Сумата, получена от анулацията на митническите облекчения (за американски стоки) ще подхожда на цената на ограниченията, въведени от Съединени американски щати, се показва в уведомлението, представено от вестника. Според медии вносните мита ще бъдат вдигнати с 50% за мотоциклети с размер на мотора над 800 куб. см, за борната киселина, някои железни произведения, лещата и редица други артикули.
Индия се надява да събере от тези ограничения към 239 млн. $ на фона на упованията повишението на американските мита да коства на Делхи към 241 млн. $. Съединени американски щати подвигнаха митата за импорт на стомана с 25%, а на алуминий - с 10% за редица страни, в това число Индия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР