Индия категорично възрази срещу забележките, направени от Съединените щати относно

...
Индия категорично възрази срещу забележките, направени от Съединените щати относно
Коментари Харесай

Индия отхвърля забележките на САЩ и Германия относно ареста на опозиционния лидер Кейривал

Индия изрично възрази против забележките, направени от Съединените щати по отношение на ареста на основния опозиционен водач и основен министър на Делхи Арвинд Кейривал месец преди националните избори.

„ Съдебните процеси в Индия се основават на самостоятелна правосъдна система, която е ангажирана с справедливи и навременни резултати. Хвърлянето на клюки върху това е безпричинно “, сподели външното министерство на Индия в сряда.

„ В дипломацията от страните се чака да зачитат суверенитета и вътрешните работи на другите. Тази отговорност е още по-важна в тази ситуация на други демокрации. В противоположен случай може да се стигне до основаване на нездравословни прецеденти. “

Кейривал беше задържан от основната организация за финансови следствия на Индия предходната седмица по обвинявания в корупция. Неговата партия Aam Aadmi (Партия на елементарния човек или AAP), която ръководи територията на националната столица и северния щат Пенджаб, отхвърля обвиняването, наричайки го „ фиктивен случай “.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР