Индия изпревари Пакистан със седем вратички в неравномерен хитов мач

...
Индия изпревари Пакистан със седем вратички в неравномерен хитов мач
Коментари Харесай

Clinical India победи Пакистан, за да запази перфектен рекорд за Световната купа по крикет

Индия изпревари Пакистан със седем малки врати в несиметричен хитов мач на вдигащия се стадион Нарендра Моди, с цел да резервира безупречния си връх за 50 оувъра за Световната купа против техните архивни противници.

Градът в Западна Индия беше обзет от тресчица по крикет преди най-очаквания мач на шампионата в събота и Индия се подреди на водещото място рано, като извади своите съперници за 191 в границите на 43 оувъра.

Продължете да четете

лист от 4 детайла В лудия по крикет Кашмир конфликтът на Световната купа Индия-Пакистан тества страстите „ Имам болки в сърцето си “: Феновете на Пакистан явно отсъстват в конфликта в Индия „ Налягането нараства “: Как почитателите на Индия и Пакистан виждат съперничеството си „ Адски “: Какво се случва, когато Индия победи Пакистан на Световното състезание по крикет завършек на списъка

С Бабар Азам (50) и Мохамед Ризван (49) в средата, общо към 300 изглеждаха в обсега на Пакистан, единствено с цел да се срутен на куп, не успявайки да устоят цялостните си 50 оувъра.

Капитанът на Индия Рохит Шарма поведе преследването с блестящите 86, а двукратните първенци в последна сметка се прибраха с 30,3 оувъра, с цел да запазят непобедения си връх против Пакистан в историята на шампионата.

Те също се причислиха към подгласниците от 2019 година Нова Зеландия като единствените два тима, спечелили първите си три мача в шампионата до момента.

Индийският бърз боулинг Джасприт Бумра беше състезател на мача с индикатори 2-19 след девет оувъра.

Рохит удряше топката във всички елементи на земята с възхитителните си придвижвания и дърпания, с цел да забавлява съвсем напълно индийска аудитория на най-големия стадион за крикет в света, откакто на пакистанците беше дейно неразрешено да участват.

Индия загуби Shubman Gill и Virat Kohli – и двамата за 16 – преди Rohit и Shreyas Iyer, които удариха победната четворка и доближиха 53, направиха 77 ръна за трети уикет и сложиха Индия комфортно на курса за победа.

Рохит падна при опит за ново попадение на Шахин Шах Африди, с цел да бъде заловен в средата на уикета, само че Айер и К. Л. Рахул прибраха тима с лекост.

Боулъърс направиха победа, откакто Индия избра да играе и Мохамед Сирадж, Бумрах, Хардик Пандя, Кулдип Ядав, Равиндра Джадеджа взеха по две малки врати.

Пакистан отпадна с 42,5 оувъра, като загуби осем уикета за 36 ръна в 80 топки. Сега те имат две победи и една загуба в шампионата с 10 народи.


„ Един от тези дни “

Общата сума беше третата най-ниска за Пакистан против Индия на Световното състезание след техните 173 в Сидни (1992) и 180 в Манчестър (1999).

Пакистан стартира мощно, само че загуби началните мачове, преди капитанът Азам и Ризван да се опитат да се възстановят и да отвърнат на позицията си от 82.

Азам доближи своите 50 от 57 топки с граница, само че падна в идващия оувър, изхвърлен от Сирадж, до момента в който публиката ревеше, с цел да види гърба на номер едно в света ODI батсман.

Кулдип Ядав скоро удари два пъти в оувър, с цел да върне левичарите Сауд Шакил и Ифтихар Ахмед, които се завъртяха към краката за четирима, откакто топката се отклони от ръкавиците на батсмана.

Bumrah лиши Rizwan от неговите 50 с по-бавен нож, който раздруса пъновете, до момента в който Пакистан падна до 168-6.

Играйки пред родната си аудитория, Bumrah имаше пружина в стъпката си и удари още веднъж в идващия оувър, с цел да измъкне Shadab Khan за двама, преди Pandya и Jadeja да се комбинират, с цел да увият опашката.

„ Опитвате се да анализирате уикета допустимо най-скоро, тъй че когато започнахме да играем боулинг, разбрахме, че уикетът е от по-бавната страна и твърдата дължина ще направи по-трудно отбелязването на точки, “ - сподели Бумра след мача.

„ Нямаше непрекъснат завой, само че се завърташе малко и считам по-бавната си топка за въртяща се топка, тъй че взех решение, че това може да е алтернатива. Опитвах се да го направя и се сграбчи – беше един от тези дни. “

Капитанът на Пакистан, Бабар, съжали за срутва на своя тим.

„ Започнахме добре. Имахме положително партньорство [с Ризван]. Планирахме да играем естествен крикет и да изградим партньорство. Внезапно имахме колапс в междинните оувъри и не завършихме добре.

„ С новата топка не бяхме на равнище. Ако бяхме, обстановката можеше да е друга. Ако вземем ранни уикетове, можехме да спечелим мача. ”

Горещо предстоящият мач провокира голям интерес с резервирани градски хотели, а обезверени почитатели даже резервираха прегледи на цялото тяло в локалните лечебни заведения, с цел да са сигурни в къде да спят.

Изтъкнат хотел в града нормално таксува 6 000 рупии ($72) за първокласна стая, само че в петък, събота и неделя цената за ден е била нараснала до 70 000 рупии ($841).

Само дребна струйка пакистанци, доста емигранти, стигнаха до мача, откакто почитатели от другата страна на границата претърпяха закъснение на визите.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР