Индия е лесно“ най-бързо развиващата се икономика в света, изпълнителен

...
Индия е лесно“ най-бързо развиващата се икономика в света, изпълнителен
Коментари Харесай

Индия „лесно“ е най-бързо развиващата се икономика, казва изпълнителният директор на МВФ, докато растежът на БВП надвишава прогнозите

Индия е „ елементарно “ най-бързо разрастващата се стопанска система в света, изпълнителен шеф на МВФ Кришнамурти Субраманиан сподели, защото растежът на Брутният вътрешен продукт на страната през третото тримесечие надвиши прогнозите на анализаторите.

С 8,4%, стопанската система на Индия се разшири с най-бързия си ритъм от шест тримесечия, показват данните късно в четвъртък, на мощно персонално ползване и оптимистична индустриална и строителна активност. Прогнозите на Reuters бяха закрепени за интервала октомври-декември на 6,6%.

„ Ако погледнете цифрите на Брутният вътрешен продукт... Индия е подготвена за към 8% напредък тази година, “ Субраманиан, който е и някогашен основен стопански консултант на индийското държавно управление, сподели пред „ Squawk Box Asia “ на CNBC в петък.

Още от CNBC

Европа има своето най-лошият сезон на облагите от началото на CovidChina приканва задграничните компании да споделят проблемите си, защото вложенията понижават Фейсбук се отървава от раздела Новини в...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР