Индивидуални състезатели от шест вида спорт вече подадоха документи за

...
Индивидуални състезатели от шест вида спорт вече подадоха документи за
Коментари Харесай

Състезатели от шест вида спорт са кандидати за "Спортни таланти" на "Еврофутбол"

Индивидуални състезатели от шест типа спорт към този момент подадоха документи за присъединяване в състезанието по стратегия „ Спортни гении " на „ Еврофутбол ". Те са на възраст сред 13 и 24 години и се са представители на скоковете във вода, биатлона, плуването, шахмата, каяка и планинското колоездене.

Конкурсът, който започва на 1 март и ще продължи до 1 април, се радва на огромна известност измежду младите състезатели. През 2018 година „ Еврофутбол " усили горната възрастова граница на участниците, които могат да получат поддръжка. Така трите групи възможни претенденти са: до 15 години в това число, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не не помни поетия ангажимент към хората с увреждания и още веднъж обезпечава специфична квота за българските параолимпийци.

„ Еврофутбол " започва стратегия „ Спортни гении " през 2012 година в партньорство с Фондация „ Работилница за цивилен начинания " (ФРГИ) като част от плана за корпоративна обществена отговорност „ Печелиш и помагаш ". Целта на букмейкърската къща е да помогне за развиването на идващите генерации спортисти на България.

Досега „ Еврофутбол " е подкрепила по стратегия „ Спортни гении " 130 участници, някои от тях два или три пъти. Предоставените средства от 2012 година до края на 2017 година са на стойност над 750 000 лв..



Вижте още за състезанието и присъединяване в Програма „ Спортни гении " на talanti.eurofootball.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР