Индиректно доставяме оръжие за Украйна. Това заяви в предаването „Денят

...
Индиректно доставяме оръжие за Украйна. Това заяви в предаването „Денят
Коментари Харесай

Плевнелиев обвини управляващите в лъжа

Индиректно доставяме оръжие за Украйна. Това съобщи в предаването „ Денят онлайн “ по NovaNews Росен Плевнелиев, президент на Република България в интервала 2012-2017 година

„ Управляващите не са почтени към българския народ от позиция на доставката на оръжие, тъй като съгласно мен косвено тя се случва. Поне да го кажат в прав текст, бих се радвал да бъдат честни. Доставяме оръжие на Украйна и това е вярното деяние. Излезте, кажете го. Според мен се случва косвено посредством финансирането през Европейски Съюз и евентуално през „ Кинтекс “, добави той.

Според него ръководещата коалиция е най-лошо скроената в миналото.

„ Невъзможна коалиция, сложена на извънредно нестабилната основа на омразата към ГЕРБ и Бойко Борисов. От самото начало тази коалиция беше доста неправилно скроена. Тази Четворна коалиция не може да стъпи и на дребния пръст на Тройната коалиция, която имаше добра връзка с медиите и хората “, разяснява Плевнелиев.

По думите му, предварителни избори сигурно ще има, като по-скоро популистките, съгласно него, партии - „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “, ще скапват обединението.

„ Системните партии – Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, ще се опитат да го добутат до локалните избори следващата година. Когато популистките партии – Политическа партия и Има Такъв Народ усетят, че това се случва, имат интерес да бутнат обединението преди този момент. Те печелят само когато има изключителни избори и те не са 2 в 1 “, уточни той.

Неговото мнение е, че качването на премиера Кирил Петков на ТИР е образец за популизъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР