Индиецът Пратик Мохите е висок едва 102 сантиметра и това

...
Индиецът Пратик Мохите е висок едва 102 сантиметра и това
Коментари Харесай

Той е висок само 102 см, но е бодибилдър с рекорд на Гинес

Индиецът Пратик Мохите е висок едвам 102 сантиметра и това го прави най-ниският бодибилдър в света. През 2021 година той измества от челната позиция Винс Браско от Съединени американски щати, който пък е висок 124.4 сантиметра, и споделя, че от този момент се усеща като че ли е придобил нещо като Х фактор.
 Левенте Арани-Тот - 18-годишният културист, който влезе в Рекордите на Гинес
Тийнейджърът бодибилдър, който влезе в Рекордите на Гинес

Здрав дух в крепко тяло

Пратик споделя, че с помощта на купата си е получил сегашната си работа като персонален инструктор. " Хората ме почитат и където и да отида, ме разпознават. Освен това ме молят и за селфита, което ме кара да се усещам добре ", добавя още бодибилдърът.

Само купа обаче не е задоволителна за Пратик. Затова и си слага за цел да влезе в Рекордите на Гинес. В подготовката си той влага " доста упорита работа " и даже употребява свободното си време от работата му във фитнес залата, с цел да тренира в допълнение лицеви опори.

Хранителният режим на Пратик обаче не е доста разнороден. Той включва най-вече чапати (индийски хляб), ориз, зеленчуци и леща. Бодибилдърът не крие, че не може да си разреши разнообразно меню и добавки, само че е признателен за това, че домашно приготвената му храна му оказва помощ да заздрави тялото си.

Вложените труд, старания и дисциплинираност носят на Пратик Мохите стремежи триумф. Той към този момент публично може да се похвали, че държи международния връх на Гинес за направени най-вече лицеви опори за една минута в категория SS.

Абревиатурата за short stature отбелязва класификациите, които подсигуряват, че хората с физически, зрителни или интелектуални увреждания имат шанса да създадат опити за върхове, без да се постанова да се състезават непочтено против кандидати с други физически дадености.
 Джим Арингтън - най-възрастният културист на планетата, избран от Рекордите на Гинес
90-годишният културист, който съвсем десетилетие държи Рекорд на Гинес

Как Джим Арингтън поддържа здрав дух и крепко тяло

Рекордът на индиеца въобще не е за подценяване. Със своите 102 сантиметра височина Пратик Мохите съумява да направи 84 лицеви опори в рамките единствено на 60 секунди, написа на уеб страницата на Световните върхове на Гинес.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР