Индиец беше арестуван за предполагаемото убийство на жена си и

...
Индиец беше арестуван за предполагаемото убийство на жена си и
Коментари Харесай

Индийски кретен уби жена си и дъщеря си с кобра

Индиец беше задържан за хипотетичното ликвидиране на жена си и двегодишната си щерка, като пуснал отровна кобра в стаята им. Инцидентът е станал в квартал Ганджам на Одиша в село Адхейгаон.

25-годишният мъж, разпознат като К. Ганеш Патра, имал спор със брачната половинка си К. Басанти Патра. Те се женят през 2020 година и имат щерка на име Дебасмита.

Мъжът купил кобрата от змиеукротител, заявявайки, че ще я употребява за религиозни цели.

Твърди се, че на 6 октомври Ганеш пуснал змията от пластмасов буркан в стаята, където спяла жена му и щерка му.

И двете са открити мъртви с ухапвания от змия на идната заран, до момента в който бащата твърди, че е спал в друга стая.

Ганеш споделил на съседите си, че змия е влезнала в къщата му и е ухапала жена му и детето му.

Селяните умъртвили змията и откарали майката и дъщерята в близката болница, където били оповестени за мъртви.

Ганеш подава тъжба в полицията и е регистриран случай на неестествена гибел.

Началникът на полицията в Ганджам Джагмохан Мийна сподели, че тъстът на Ганеш го е обвинил в ликвидиране. Ганеш е задържан месец след случая.

Подозренията за събитията на гибелта стартират да нарастват и полицията разпитва змиеукротители в локалния регион.

Първоначално Ганеш отхвърляше обвиняванията, само че в последна сметка призна закононарушенията си по време на разпит, сподели полицията.

Началникът Мийна добави: „ Обвиняемият беше задържан месец след случая, защото имаше известно закъснение в събирането на доказателства против него.

„ Междувременно получихме и отчета от аутопсията, който ясно демонстрира, че гибелта на майката и дъщерята е настъпила късно през нощта на 6 октомври.

„ Това повдигна съмнение по какъв начин може влечугото да остане в същата стая до сутринта няколко часа откакто ги е ухапало.

„ По време на разпита той в началото отхвърли обвиняването и по-късно съобщи, че змията може да е влезнала сама в стаята, само че в последна сметка призна, че е извършил престъплението. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР