Индианците намират вдъхновение сред природата. Те асоциират всичко с черти

...
Индианците намират вдъхновение сред природата. Те асоциират всичко с черти
Коментари Харесай

Вашият индиански зодиакален знак част 1

Индианците намират ентусиазъм измежду природата. Те асоциират всичко с черти от други живи същества, в това число и зодиакалните знаци. Подобно на западната астрология, в индианската астрология има 12 скотски тотема. 

ВИДРА 20 януари - 18 февруари - ексцентричен, отзивчив, самостоятелен
Елемент: въздух
Цвят: сребрист
Камък: сребро, тюркоаз
Западен зодиак: водолей
Съвместим с: елен, гарван, сокол

 Видрите са изобретателни, самостоятелни, интуитивни и виждат живота от по-различен ъгъл. Не се опасяват да опитват и са доста умни по природа. Видрите са страхотни другари и събеседници, постоянно откликват на потребностите на другите. Могат да са непокорни, безскрупулни, склонни са да се изолират от обществото и се усещат добре в личната си компания.

 

ВЪЛК 19 февруари - 20 март - подсъзнателен, великодушен
Елемент: въздух и вода
Цвят: синьо-зелено
Камък: тюркоаз, нефрит
Западен зодиак: риби
Съвместим с: мечка, кълвач, змия

Смятаме вълка за рисково и страховито творение, само че съгласно индианците той и великодушен и грижлив. Вълкът е доста сензитивен, позитивната и негативна сила мощно му въздейства, по тази причина елементарно се губи измежду насладите и паниките на другите. Вълкът е ловджия, мощно обвързван с глутницата си, подготвен на всеотдайност за околните си. Той е благ, великодушен и влюбчив. Но в случай че го обидят, става извънредно злопаметен, непокорен на промени или престиж и неудобен. 
Древни индианци от Андите употребявали опиати и бира, с цел да укрепват властта си
Древните водачи на индианския народ Уари, живели на територията на модерно Перу преди повече от хиляда години, са били същински поли...
Прочети повече
СОКОЛ 21 март - 19 април - мощен, импровизиран, умен
Елемент: огън
Цвят: жълто, зелено
Камък: опал
Западен зодиак: овен
Съвместим с: бухал, сьомга

Соколът е безстрашният водач в индианската астрология. Той е мощен, остроумен и не се опасява от бурните ветрове на живота. Соколът е твърдоглав, дебелоглав, убеден, буен и самоуверен. Не се колебае да започва начинание. Идеален образец е за другите знаци, които се двоумят и имат подозрения. Понякога е прекомерно самонадеян, податлив е да работи неразумно, жестоко, неотстъпчиво. Прекалената му сензитивност и спонтанност постоянно му пречат в персоналните взаимоотношения.

БОБЪР 20 април - 20 май - благонадежден, работлив
Елемент: огън и въздух
Цвят: жълто, синьо
Камък: яспис, хематит
Западен зодиак: телец
Съвместим с: гъска, кълвач, мечка

Бобърът знае по какъв начин да копае подземни тунели, с цел да сътвори по-сигурно леговище за себе си, надалеч от компликациите на външния свят. Държи на материалните придобивки и първокласните движимости. Той е рационален, земен и удобен, не обича да рискува. Грижовен е за околните си. Понякога е подъл, упорит, властнически. Ако изгуби надзор над обстановката, става нервозен, експлозивен и непреклонен.

ЕЛЕН 21 май - 20 юни - изменчив, красноречив, образован
Елемент: огън и земя
Цвят: жълто, синьо
Камък: ахат
Западен зодиак: близнаци
Съвместим с: гарван, видра

Еленът е чаровник, който притегля внимание с външния си тип, емоционалност и сръчност. Трудно ще го видите да седи на едно място, постоянно е в придвижване тъкмо както представителя на този скотски клан. Еленът е ученолюбив, суетлив и държи постоянно да наподобява добре. Той е образован, елементарно поддържа връзка и е превъзходен хазаин. Може да бъде ленив, себелюбив, припрян, придирчив и нерешителен. 
Вдъхновение от мъдростта на индианците
Местните американци имат богата и дълга история. Наричани още американски индианци или американски туземци, счита се, че за първи път...
Прочети повече
КЪЛВАЧ 21 юни - 21 юли - грижлив, сензитивен Елемент: вода

Цвят: розово
Камък: розов кварц, червен халцедон
Западен зодиак: рак
Съвместим с: вълк, бобър, змия

 

Кълвачът е прочут с това, че обезпечава идеалното гнездо за дребните си с всички нужни улеснения. Той е грижлив, обича да оказва помощ, поддържа, изслушва с обич и самообладание. Изцяло се отдава на обичаните си. Понякога това води до изключителна ревнивост. Макар да е сантиментален и подкрепящ, кълвачът е прекомерно сензитивен и податлив да “обсебва ” колегата си. Чувства се най-добре в предпазена среда. Понякога се рови в непознатия живот без да почита границите. Склонен е да бъде със мощно възприятие на благосъстоятелност, ядосан и ревностен. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР