ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Законодателите в Индиана придвижиха законопроект в сряда,

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Законодателите в Индиана придвижиха законопроект в сряда,
Коментари Харесай

Законодателите от Индиана се присъединяват към ръководените от Републиканската партия щати, които се опитват да се насочат към владеенето на колежи

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Законодателите в Индиана придвижиха законопроект в сряда, който ще ограничи мандата в държавните колежи и университети, присъединявайки се към консервативни законодатели в цялата страна, създаващи държавни закони за въздействие върху интервенциите в кампуси, които те считат за недружелюбни или враждебни към консервативните студенти и преподаватели.

Комисията по обучение в Камарата на Индиана утвърди законопроекта по партийна линия, давайки му късмет за цялостно гласоподаване в следения от републиканците камера. Щатският сенат утвърди законопроекта по-рано този месец по партийна линия.

Консервативната рецензия на висшето обучение докара до десетки опити през последните години за ограничение на мандата и разнообразието, справедливостта и самодейностите за приобщаване, нормално наричани DEI. Законопроектите, импортирани в Небраска тази година, да вземем за пример, ще забранят стратегиите на DEI в държавните колежи и университети и ще отстранен мандата.

Мярката на Инди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР