ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Съдия премести датата на процеса в понеделник

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Съдия премести датата на процеса в понеделник
Коментари Харесай

Работник в дрогерия получава дата за май за убийството на 2 тийнейджърки

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Съдия реалокира датата на процеса в понеделник за мъж от Индиана, упрекнат в убийството на две тийнейджърки, които са отишли ​​на еднодневна екскурзия покрай родния им град.

По-рано плануван за октомври, правосъдният развой против Ричард Алън в този момент е плануван за 13 май до 31 май, съгласно правосъдните регистри.

Тийнейджърите бяха открити мъртви през февруари 2017 година, ден откакто бяха оповестени за изчезнали след посещаване на туристическа пътека покрай родния им град Делфи, на към 60 благи (100 километра) северозападно от Индианаполис.

Алън, аптечен механик в дрогерия в град с 3000 поданици, не беше задържан до октомври 2022 година Той се пледира за почтен по две обвинявания в убийството на 13-годишната Абигейл Уилямс и 14- годишната Либърти Герман.

Графикът на делото беше неведнъж преустановяван през последните месеци. След като юристите на Алън краткотрайно се отдръпнаха от делото предходната есен заради приключване на информация, специфичният арбитър Фран Гъл пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР