ИНДИАНАПОЛИС — На Никс липсваха няколко периметърни играчи в събота

...
ИНДИАНАПОЛИС — На Никс липсваха няколко периметърни играчи в събота
Коментари Харесай

Изчерпаните Никс бяха разкъсани от Пейсърс, след като направиха хитова търговия

ИНДИАНАПОЛИС — На Никс липсваха няколко периметърни играчи в събота вечер, както остарели, по този начин и нови, с RJ Barrett и Imanuel Quickley, изхвърлени в договорка, а скъпият новопостъпил OG Anunoby към момента не е с след придобиването му от Раптърс по-рано денем.

Очаква се Anunoby да дойде в точния момент за новогодишното матине в понеделник против Timberwolves в Garden, само че откакто договорката ги остави краткотрайно без личен състав, Knicks приключиха извънредно посещение с 0-3 със загуба със 140-126 от Pacers в Gainbridge Fieldhouse.

Донте Ди Винченцо означи рекордните за кариерата си 38 точки и комбинира с Джулиус Рандъл (28) и Джалън Брънсън (28) за 94 в границите на съкратената ротация от осем индивида на Том Тибодо за Никс, които паднаха до 17-15 и половина -мач след Пейсърс на осма позиция за игра в класирането на Източната конференция.

Пойнтгардът на звездите Тайрис Халибъртън вкара 22 точки и направи най-хубавия в кариерата си и връх за франчайз 23 асистенции за Индиана — за последова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР