Индиана Джоунс и Малчо отново се прегърнаха след цели 40

...
Индиана Джоунс и Малчо отново се прегърнаха след цели 40
Коментари Харесай

Индиана Джоунс и Малчо се прегърнаха 40 години по-късно

Индиана Джоунс и Малчо още веднъж се прегърнаха след цели 40 години от сцената във кино лентата. Те си партнират във кино лентата „ Индиана Джоунс и Храмът на обречените “ от 1984-та, а функциите са изиграни от Харисън Форд и Ке Хуи Куан.

Именно на Харисън Форд се падна достойнството да връчи Оскар на кино лентата „ Всичко на всички места едновременно “, в който взе участие и неговия екранен сътрудник от преди 40 години Куан.

Кинокритиците видяха, че Форд цялостен сезон хвалеше играта на своя остарял другар. Сподели, че е страховит човек и артист още от дете и се радва извънредно доста за неговия триумф.

Фотографи съумяха да уловят чувствената прегръдка сред двамата другари на фона на статуетката Оскар.

Ке Хуи Куан е роден във Виатнам през 1971-ва година и е прочут с името Джонатан Куан. Той от дете взе участие в холивудските продукции Индиана Джоунс от 1984 година и „ Дяволчетата “ през 1985 година

Във кино лентата, спечелил му Оскар тази година той играе и първата си огромна роля от 90-те години до през днешния ден.

Той споделя, че е огромен късметлия, с цел да взе участие в поредиците за Индиана Джоунс. Също по този начин не пропусна и да отдаде респект към майка си със статуетката в ръка. През сълзи той се обърна към старата жена, че е спечелил Оскар.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Индиана Джоунс Оскари Малчо Холивуд харисън форд Ке Хуи Куан Джонатан Куан new
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР