Индексът Coinbase Premium Index (CPI) на Етериум (ETH) наскоро навлезе

...
Индексът Coinbase Premium Index (CPI) на Етериум (ETH) наскоро навлезе
Коментари Харесай

Етериум: Избягват ли институционалните инвеститори алткойна?

Индексът Coinbase Premium Index (CPI) на Етериум (ETH) неотдавна навлезе в негативна територия, което демонстрира понижаване на трупането на алткойна от институционални вложители в Съединени американски щати на борсата Coinbase. 

Това наблюдаване идва от разбор, споделен от неизвестен анализатор, прочут като “ ” в CryptoQuant.

CPI показателят служи като знак, измерващ разликата в цените на даден актив в Coinbase и неговия аналог в Binance. Положителният CPI допуска мощна покупателна интензивност от страна на институционалните вложители, употребяващи Coinbase, до момента в който негативният CPI допуска понижено акумулиране в платформата.

Greatest Trader изследва 30-дневната пълзяща междинна на CPI на ETH и откри забележима низходяща наклонност в премиум показателя, което значи забележителна смяна в настроенията в границите на американския пазар.

При последната оценка CPI на ETH записва първото си негативно отчитане през последния месец, като възлиза на -0.0027.

Тази смяна в настройките е от голяма важност, защото огромна част от американските вложители са физически лица с висока чиста стойност или институционални структури, способни да повлияят на ценовата траектория на актива.  

Анализаторът означи, че намаляващият показател на потребителските цени може да окаже песимистично влияние върху вероятностите на ETH.

Greatest Trader допусна, че тези вложители може да се двоумят дали да акумулират ETH на настоящето му ценово ниво, което евентуално демонстрира преобладаващи мечи настроения на пазара.

Проучването на финансовите потоци в капиталови артикули, фокусирани върху цифрови активи, разкри забележителна наклонност на отлив от ETH през цялата година.  

Въпреки че през април цената на алткойна за малко доближи психологическия предел от $2,000, от този момент се следи наклонност към намаляване, което докара до нескончаем интервал на тесни ценови съмнения.  

Тази наклонност подкопа доверието на вложителите и способства за обновяване на отрицателните настроения на пазара.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР