Иначе забавното шоу Звездите в нас“ бе провалено от неадекватното

...
Иначе забавното шоу Звездите в нас“ бе провалено от неадекватното
Коментари Харесай

Защо „Звездите в нас“ е пред провал?

Иначе занимателното шоу „ Звездите в нас “ бе провалено от несъответстващото жури. 

То започва на 11 септември, а Мария Игнатова и Ненчо Балабанов се оправиха относително добре с функциите си на водещи.

В състава на журито влизат Виктор Калев, Дони, Тита и Софи Маринова. Двете дами обаче оставиха неприятно усещане у феновете с несъответстващото си желание. Те явно освен не знаеха къде се намират, а нямаха и визия за какво са там. 

Колкото и добре да наподобява русокоската и да стои добре на екран, мястото й несъмнено не е в журиращия състав на новото музикално предаване. На това мнение са освен феновете, а и хора от тв средите.

Тита персонално призна в ефира на Нова тв, че е останала сюрпризирана от поканата да е жури. Тя уточни, че не се усеща толкова способена, че да прави оценка участниците. Казано с други думи, тя си призна в прав текст, че мястото й не е там.

Това, че младата певица не е подготвена за такава стъпка стана ясно още в първото предаване. Тогава тя блесна освен с бедния си речник, а и със селски възклицания от вида на „ Мале, мале… “, които редеше от самото начало.
По всичко личеше, че изпитва дискомфорт и не се усеща на мястото си. Макар да се опита по всякакъв начин да блесне, се получи тъкмо противоположното.
Очаквано най-вече автентичен смях в предаването внесе Виктор Калев. 

Както към този момент стана ясно и за феновете „ Звездите в нас “ значително прилича „ Като две капки вода “ с разликата, че в новото шоу са тимове, до момента в който в капките бяха самостоятелни реализатори. Всеки тим е от трима души, които имитират един реализатор.

Трима от участниците влязоха в облика на рок групата „ Рамщайн “, само че повече от явно бе, че журито не бе квалифицирано. Двете дами в журито даже не бяха чували за тази група, а камо ли за творчеството им. 

Зрители на новия формат са възмутени от обстоятелството, че Тита и Софи Маринова нямат грам музикална просвета отвън личните си стилове. Те са безапелационни, че не е обикновено трима от общо четирима журиращи да нямат визия кои са „ Рамщайн “ и въобще да не са чували за тях. 

При все, че феновете дефинират формата като много забавен, а участниците като свежи, те недоумяват каква е логиката половината от журиращите да нямат обикновено обучение и държание. Според тях това е обидно освен за самите участници, а и за феновете. 

Тита бе попиляна от рецензия, само че в случай че би трябвало да сме точни, Софи Маринова също я заслужи, поради обстоятелството, че единствено в първия епизод на предаването сподели най-малко 40 пъти „ нали “. 
Зрителите претърпяха следващо отчаяние, откакто се видя, че по-добрите отпаднаха за сметка на не толкоз мощните фалшификати от тима на Софи Маринова, в който в действителност имаше единствено една единствена добра интерпретаторка.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР