Иначе перфектният брак на съпруг се срина върху него, след

...
Иначе перфектният брак на съпруг се срина върху него, след
Коментари Харесай

`Намерих скрития акаунт в Google на жена ми - и сега любовта ни се чувства като лъжа`

Иначе съвършеният брак на брачен партньор се срина върху него, откакто той разкри „ смущаващата “ загадка на жена си, обвързвана с някогашния му сътрудник. Влюбеният мъж смяташе, че е намерил сродната си душа след години на принуждение с друга жена.

36-годишният написа в Reddit: „ Срещнах брачната половинка си „ Бейли “, на 33 години, преди девет години посредством общи сътрудници и незабавно се разбрахме. Абсолютно се влюбих в тази жена, тя беше всичко, което търсех. Бях се измъкнал от токсична, дръзвам да кажа насилствена, дълготрайна връзка тъкмо преди този момент с жена. Бейли се познаваше, само че не и другар. "

Той се беше погрижил да блокира всички контакти с някогашната си половинка, в това число обществените медии, и не поддържаше контакт с нея, откогато се разделиха. В последна сметка Бейли стана негова брачна половинка след пандемията и двамата купиха къща дружно и родиха бебе.

Публикацията продължава: „ Беше мъчно, тъй като Бейли има синдром на поликистозни яйчници, само че предходната година тя най-сетне роди първата ни щерка. Радва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР