Ина Гаярди и Венелин Кондаков със сигурност трябва да направят

...
Ина Гаярди и Венелин Кондаков със сигурност трябва да направят
Коментари Харесай

Отворени врати: Лукс се лее директно от дома на Венелин Кондаков и Ина Гаярди

Ина Гаярди и Венелин Кондаков сигурно би трябвало да създадат house tour, тъй като не можем повече по този начин. Инфлуенсърите непрекъснато загатват в Instagram и TikTok детайли от красивото си жилище, само че в никакъв случай не е задоволително. Все карат почитателите им да желаят още.

Виж още: Биляна Лазарова проговори за голите фотоси и цената на славата 

Знаем, че двамата живеят в хубав дом в София, който е и много първокласен. През лятото Ина качи на стори малко от модерната си кухня, която наподобява правена по поръчка. Холът им е също супер крепък, има голяма вградена плазма, на която Венелин следеше с кеф Световното по футбол. 

Сега топ фризьорът сподели по какъв начин се забавлява с едно от кученцата си, само че на нас ни направи усещане красивата дневна, в която той и половинката му прекарват много от свободното си време. Е, когато не са следващото си екзотично странствуване по света.

Виж още: Народна силиконка: Бременната Джулка сподели по какъв начин се храни една бъдеща БГ мама 

Цветовете са в модерната в последните монохромна гама, а поводата настилка е сигурно нещо, което не всеки може да си разреши. Преди време видяхме, че в хола си Кондаков и Гаярди имат голям ъглов диван, а на стената съвременна арт творба, чиято цена варира сред 100 и 300 $.

Прави усещане, че къщата на Кондакови наподобява мощно въодушевена от естетиката на Ким Кардашиян и нейното милионерско имение, което е известно със своите светли тонове, необятни пространства и най-малък интериор.

Виж още: Защитава прякора си! Джизъса изкупува грехове, с постите единствено не става

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР