Ина Гаярди и Венелин Кондаков са на ново екзотично пътешествие.

...
Ина Гаярди и Венелин Кондаков са на ново екзотично пътешествие.
Коментари Харесай

Напълно гола в Бали: Ина Гаярди се разкрепости и махна всички задръжки

Ина Гаярди и Венелин Кондаков са на ново екзотично странствуване. Този път инфлуенсърската двойка са в Бали, а фотосите им, както може да се досетите, са още веднъж топ.

Звездният коафьор и певицата умерено могат да конкурират Петър и Радина от " Един за различен " по снимки. С една детайлност - Ина няма никакви задръжки, само че тя към момента не е станала майка.

Виж още: " Мъжете си падат по кучки ": Мони Зенгинер предизвика с книга, нападнаха я в коментарите 

Гаярди реши да разгорещи пристрастеностите в Instagram, поствайки фотографията тук. Както е видно мацката е изцяло гола, както си е редно да е под душа, а банята има голям прозорец към градината. Очевидно инфлуенсърите са отседнали във вила, а не в типичен хотел.

Виж още: Яна и Гената с жесток нов албум – премиерата е през май 

Звездната двойка са в Бали от няколко дни, а фотосите им ни карат да мечтаем още веднъж. Представяме си единствено какви други дестинации възнамеряват да посетят това лято Гаярди и Кондаков, което не крият, че влагат парите си не толкоз в материални придобивки, а в това да пътешестват по света. Кондаков е разпален по фотографията, както си проличава от фотосите, които прави персонално той. Коафьорът влага пари и в качествена техника, с цел да прави неповторими видеа и снимки.

Виж още: " Мъжете си падат по кучки ": Мони Зенгинер предизвика с книга, нападнаха я в коментарите 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР