Имунологът от Има такъв народ проф. Андрей Чорбанов поведе пленарното

...
Имунологът от Има такъв народ проф. Андрей Чорбанов поведе пленарното
Коментари Харесай

Желязков го покани: Имунологът Андрей Чорбанов за сефте поведе заседанието в НС

Имунологът от " ИТН " проф. Андрей Чорбанов поведе пленарното съвещание за първи път през днешния ден. Той е зам.-председател на Народното събрание, само че през днешния ден за първи път седна на масата на ръководителите в границите на 49-ото Народно събрание.

Чорбанов поведе съвещанието по покана на Росен Желязков и Росица Кирова, откакто от трибуната Чорбанов изрази терзание за какво Желязков е напуснал мястото си и го е преотстъпил на Кирова. Това стана по време на разногласията за това възможно ли е залата да гласоподава изключване на депутати от непрекъснати комисии.

" Действително ни тормози, когато ръководителя господин Желязков бързо избяга от тематиката, което допуска, че ще разискваме тематики и решения, които ще бъдат на границата на законните такива ", сподели Чорбанов от трибуната.

Веднага по-късно Желязков, който в това време се беше върнал, го предложения да поведе съвещанието. Чу се по какъв начин той му отхвърля, само че Желязков му отговори " Господин Чорбанов, разпореждам ви да водите тази точка " и предложения Кирова също да се отдръпна.

Само осем минути продължи председателството на проф. Чорбанов, защото пусна отмора по искане на " Възраждане ". След нея още веднъж седна на шефското място в Народното събрание, само че Желязков го освободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР