Имунологът от БАН проф. Андрей Чорбанов с първи коментар в

...
Имунологът от БАН проф. Андрей Чорбанов с първи коментар в
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: Тук съм! Не се отричам и от една дума

Имунологът от Българска академия на науките проф. Андрей Чорбанов с първи коментар в обществените мрежи, откакто беше диагностицитан с Covid-19 и признат в болница. В поста си той показва признателност към медиците, които се грижат за него и прецизира, че не е настаняван в интензивно поделение, а в " общоприета стая ".

" Тук съм!!! Не беше елементарно, само че не беше и това, което се сподели ", написа той във фейсбук профила си.

" Нямам грам искания към престоя ми там, хората се стараха доста и си свършиха съвършено работата. Дълбок реверанс. Запознах се със страхотни хора всред болните, видях и други светове. Беше доста потребно ", споделя още проф. Чорбанов.

" Във всички свои изявленията в никакъв случай не съм неглижирал вируса и заплахите, които може да води след себе си. Може да се чуе тук, в профила ми. Напротив, споделях неведнъж, че рано или късно ще се срещнем, тъй като не може да се скрием с тези ограничения. Повтарях, че с времето на циркулация и милионите срещи може да се чака всичко. Това и стана. Да, споделих, че чакам тази среща. Не се отхвърлям и от една дума, която съм споделил ", акцентира имунологът.

Проф. Чорбанов разяснява и предходните си изказвания, че е изкарал Коронавируса през есента. По думите му, тогава той е страдал от тежка хрема и гърлобол, само че не си е правил тест. " Е, не е било това, по тази причина и се заразих ", показва той.
https://www.facebook.com/atchorbanov/posts/10159943937904749
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР