Имунизациите в първите четири фази от ваксинационния план ще бъдат

...
Имунизациите в първите четири фази от ваксинационния план ще бъдат
Коментари Харесай

Балтов обяви кога ще се възстановят зелените коридори

Имунизациите в първите четири етапи от имунизационния проект ще бъдат възобновени евентуално от на следващия ден, заяви шефът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов.
„ Зелените коридори “ ще се възобновят, когато в страната дойдат по-големи количества ваксини, уточни пред БНР Балтов.
 Зелени коридори за зелени тикви Зелени коридори за зелени тикви
След " напред на имунизациите ", по-малко от седмица откогато министър председателят Бойко Борисов се разпореди, а здравният министър Костадин Ангелов колен...
„ От първа до четвърта фаза може би ще бъдат възобновени от на следващия ден с „ АстраЗенека “, която ще пристигна или тази вечер, или на следващия ден рано сутринта се чака и незабавно ще бъде преразпределена по РЗИ-та и от РЗИ-та към съответните персонални общопрактикуващи лекари и имунизационните пунктове.
Още „ зелени коридори “ няма да бъдат възобновени, тъй като чакаме да дойдат още две колета с ваксини при започване на идната седмица.
Да има опция необятно да се отворят. Иначе ще отворим за един ден, ще свършат имунизациите и след това отново ще има напрежение.
По-добре е да се изчака два-три дни и тогава към този момент, когато има в действителност задоволително количества, да стартираме да работим “.
 Симов: И за зелените коридори ли е отговорен доцент Мангъров? Симов: И за " зелените коридори " ли е отговорен доцент Мангъров?
" България живее в цикъл от неистина до неистина. Лъжата е станала естественото положение на властта и нейните лакеи. Днес следващата политическа...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР