Имунитетът на Бойко Борисов е вече много забавна тема. Отчитаме

...
Имунитетът на Бойко Борисов е вече много забавна тема. Отчитаме
Коментари Харесай

Нинова приема като личен успех подадения от Борисов имунитет

" Имунитетът на Бойко Борисов е към този момент доста занимателна тематика . Отчитаме единодушието му да си даде имунитета като една дребна крачка на победа на Българска социалистическа партия и на хората, които желаят правдивост за 12-годишното му крадливо ръководство. Но това е една доста дребна крачка. "

Това разяснява на брифинг в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова малко откакто първият човек в ГЕРБ Бойко Борисов разгласи - дава непринудено имунитета си.

За да има истинна правдивост следва да се случи обективен и транспарантен развой, завършващ с неоправдателна присъда по отношение на Борисов , счита Нинова.

" Даването на имунитета на Борисов . Знаете, че втора точка през днешния ден, наложително, беше гласуването за имунитета му и може би по тази причина си го даде, с цел да тича пред вятъра ", отсече тя. И съзря задкулисие - ГЕРБ очаквали делото против Борисов да бъде покрито от новия краткотрайно изпълняващ длъжността основен прокурор Борислав Сарафов .
 Все отново аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета
Все отново аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета

Нямало да бъде жертва на " шантаж и изнудване "

" Отчитаме го като триумф. И вижте обстоятелствата - през вчерашния ден комисията по имунитетите сякаш се събра, официално регистрира, че няма кворум, сякаш, и се разпусна. Но през днешния ден като видяха, че има импортирана точка и тя е неизбежна и ще се гласоподава този имунитет, и пред страха и позора, под който щеше да бъде изправен, Борисов  подаде този имунитет ", отговори на въпрос на News.bg Нинова.

Лидерът на левицата мина и по всички останали настоящи тематики от дневния ред.

" Декларираме, че няма да подкрепим признатата от  за приемането на Украйна в НАТО. Защото сериозните, огромни страни членки показват запаси - Съединени американски щати, Германия, Франция, Унгария. (...) Нашите подмазвачи, по какъв начин да ги кажа - слагачи, бързат да бъдат по-католици от папата ", остра бе Нинова.

Тя не подмина и тематиката с предстоящата, въпреки и непотвърдена публично, у нас.

" Който го е поканил господин Зеленски, да го одобри . Даже не знаем дали ще пристигна в Народното събрание, само че в случай че пристигна, отново ще ви съберем и той ще чуе още веднъж намерено, поредно и кардинално позицията на Българската социалистическа партия и за какво сме срещу изнасянето на оръжие, решенията за влизане на Украйна в НАТО. "

Българска социалистическа партия желаят и оставката на , поради позицията му за груповата защита в Черно море. " Той към този момент е нездравословен за България , за националната сигурност, за сигурността на българските жители, за мира и за неутралитета на България. "

А по тематиката с желанието, изказано и от ГЕРБ, и от ПП/ДБ да бъде - Българска социалистическа партия ще гласоподава изрично " срещу ". " С това целят да се завърши един път вечно с плана " Белене " и да скрият една спекулация. " Отгоре на всичкото продавайки съветско съоръжение на Украйна, ние на процедура сме щели да " ги оставим в ръцете на Русия ", акцентира Нинова. Малко преди този момент от парламентарната естрада съпартиеца й Георги Свиленски съобщи, че предлагането е унизително за Украйна. 
 Българска социалистическа партия против продаването на съветски реактори на Украйна - било обидно
Българска социалистическа партия против продаването на съветски реактори на Украйна - било обидно

Зеленски щяло да го е позор да се срещне с българските депутатите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР