Импийчмънт е абсурдно да се говори и мисли за човек,

...
Импийчмънт е абсурдно да се говори и мисли за човек,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Импийчмънт е абсурдно да се говори и мисли за Радев

Импийчмънт е неуместно да се приказва и мисли за човек, директно определен от народа. Този човек, който има доверието на обществото като обединител, не може да приказва като партиен водач. Няма да не помни Шишков и други, които направиха мазало в строителството. За стотици милиони вреди са тези три години на служебни кабинети на Радев. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети. В една правова страна има институции, които работят по сигнали. Има клюки и внушения, които не всеки път се оказват такива. Знам много по конструиране на служебните кабинети, само че тук, в сглобката, имаме сътрудници, които са взели участие в тези диалози.  От 20 година чувам, че всеки, който желае да каже нещо, упреква Борисов. Вчера Нинова дава брифинг и вика: Борисов се скри. Ама няма да търча да давам нарочни брифинги. Не желая която и да е политическа партия да се меси в работата на самостоятелните служби. Когато им е преференциално едните приказват против службите, други - против сглобката. Не знам по кое време Нинова е щастлива от президента Радев ”, съобщи още Борисов.

„ В момента се работи по ротацията и когато дойдат да се отчетат за това, което са се разбрали, тогава ще може да отговорим, сподели Борисов за работата на Денков и Габриел, които вършат обзор на работата на министрите и преценят кой да остане в идващото държавно управление. Пеевски приказва за Копринков и еди какво си. Всеки водач употребява обстановката за политическите си цели. Считам, че всичко, за което приказват Пеевски и Радев, в случай че не се намерят доказателства. Аз знам, че Пламен Узунов се появи с една торбичка след среща с митниците, само че всичко завърши до такава степен ”, добави Борисов.

„ Надали Радев ще се окаже в тази зала с повече от 120 депутати и тогава вие ще ни напомняте на него и на мен, и на Пеевски какво сме говорили. В Европа има партии в обединения, които са се били на избори. Нито за момент не сме се харесали с ППДБ и останалите, само че това е единственото, което е безалтернативно ”, съобщи Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР