Имотни компании в Хонконг предлагат апартамент на стойност 1,4 млн.

...
Имотни компании в Хонконг предлагат апартамент на стойност 1,4 млн.
Коментари Харесай

Имотни компании в Хонконг насърчават ваксинацията с лотария за луксозен апартамент

Имотни компании в Хонконг оферират апартамент на стойност 1,4 млн. $ като премия от лотария, в която може да вземат участие жители, имунизирани против COVID-19, съобщи Блумбърг.

Компаниите Sino Group и Chinese Estates Holdings Ltd. Предлагат чисто нов апартамент в жищиния комплекс Grand Central в квартал Кун Тонг.

В
лотарията може да вземат участие жителите на Хонконг, които са получили две дози от ваксина против COVID-19.

Лотарията идва на фона на новината, че локалното държавно управление преглежда разновидности за даряване на неизползвани ваксини, чиито период на валидност изтича през август.

Правителството на Хонконг поставя огромни старания, с цел да насърчи жителите на града да се имунизират, в това число достъп до питейни заведения и заведения за хората, получили най-малко една ваксина. Миналата седмица основният админ на Хонг Конг Кери Лам отхвърли апелите за предоставяне на парични тласъци за усилване на имунизационната акция.

Въпреки че Хонконг е измежду дребното места, които оферират свободен достъп до ваксини на всички възрастни, единствено 12,6% от популацията на града от 7,5 млн. души е изцяло имунизирано, сочат данните на Блумбърг. За съпоставяне, Сингапур е ваксинирал изцяло 28,3% от популацията си.

Безплатният апартамент ще бъде прелъстителен в Хонг Конг, който има най-скъпите цени на парцелите в света. Стойностите на частните жилища се повишиха до 21-месечен връх през април, демонстрират държавните данни.

Части от Съединени американски щати проведоха
лотарии, с цел да примамят хората да вършат фотоси. Ню Йорк, Охайо, Мериленд, Кентъки и Орегон предложиха щастливи тегления за имунизирани поданици.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР