Имотите не са лични на Симеон Сакскобургготски, а на цар

...
Имотите не са лични на Симеон Сакскобургготски, а на цар
Коментари Харесай

Борисов казал на Сакскобургготски: Ако не се оправиш, онези ще ти вземат имотите

Имотите не са персонални на Симеон Сакскобургготски, а на цар Борис III. Симеон не ги е купил по някаква работническо-мениджърска договорка, получил ги е като завещание от цар Борис III. Това сподели юристът Минчо Спасов по повод казуса с царските парцели.

Според нашия съд излиза, че царят нелегално е употребил парцелите от 1918 година, а всички български институции са проспали обстоятелството. Оказва се, че освен Симеон, само че и цар Борис III ще би трябвало да заплаща наем. Това не е ли омерзително? Излиза, че Царят Обединител е трябвало да живее на палатка, акцентира юристът, написа novini.bg.

Настроенията на народа се диктуват от фалшификациите в медиите – че царят е пристигнал да се вземе парцелите, добави Спасов.

Ходовете, които остават оттук насетне, са ясни – Страсбург. При сходен проблем съдът в Страсбург осъди гръцката страна да заплати най-голмото обезщетение – към 18 млн. евро, посочи юристът.

Той разкри, че през 2009 година е имал диалози с Бойко Борисов по проблема. В него той ми сподели " Вечерях с царя и му споделих, че тези хора, в случай че не се оправи – ще му вземат парцелите ". От този диалог си изваждам извод, че царят не е желал да удари коляно пред тези хора, че Борисов е блъснал коляно и те го употребяват като медиатор. Имам съмнение, че тези хора са родните олигарси, които се занимават с асфалт, хазарт и артефакти, сподели още Минчо Спасов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР