Имотът се намира в един от най-емблематичните луксозни проекти в

...
Имотът се намира в един от най-емблематичните луксозни проекти в
Коментари Харесай

Апартамент в Хонконг беше продаден 82,2 милиона долара

Имотът се намира в един от най-емблематичните първокласни планове в града. Според фирмите цените там варират приблизително над 18 000 $ на кв. м., написа money.bg.

Апартаментът се предлага с три паркоместа и площта му е 442 квадратни метра. Цената му счупи върха, подложен единствено преди девет месеца, когато компанията за парцели на хонконгския магнат Виктор Ли продаде жилището за 17 500 $ за квадрат.

Изглежда цените на пазара за първокласни парцели, който в действителност е един от най-скъпите в света, не престават да се усилват. Цените на първокласните жилища ще набъбнат с 3% през втората половина на годината, поради огромното търсене, както от континентален Китай, по този начин и от богати локални поданици, предвижда Colliers International.

Купувачът не е явен, само че се знае, че е сключил договорка и за прилежащ имот за близо 8 милиона $. Сградата, в която се намира парцелът е една от най-търсените супер първокласни здания измежду богатите на Хонконг. Предвид дефицита на земя в града, рядко може да има нови планове, налични за продажба в първокласния квартал.

В Хонконг към този момент всеобщо се строят жилища с повърхност 15-26 кв. м., с цел да се отговори на търсенето. Въпреки, че не са част от първокласния пазар на парцели в града, цените им също са доста високи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР