Имотът се намира на ул. 11-ти август № 5А и

...
Имотът се намира на ул. 11-ти август № 5А и
Коментари Харесай

ИТН с още един държавен имот в топ центъра на София

Имотът се намира на ул. „ 11-ти август " № 5А и съставлява независим обект в пететажна постройка

Правителството даде на политическа партия „ ИТН " правото да употребява безплатно държавен парцел в столицата за административните потребности на партията, пишат от Министерски съвет.

Срокът за стопанисването на парцела е 10 години и до момента в който партията дава отговор на условията на Закона за политическите партии, при изискване ползвателят да не употребява парцела за осъществяване на икономическа активност.

Имотът се намира в град София, регион „ Оборище ", ул. „ 11-ти август " № 5А, ет. 1, ап. 15 и съставлява независим обект в пететажна постройка.

През 2022 г партията се снабди с държавен парцел, който да употребява за потребностите на партията - на столичния бул. „ Витоша “ 148.

Миналата седмица пък Министерски съвет утвърди два парцела още веднъж в ТОП-а на София за „ продължаваме смяната “.

Два офиса от страната употребява и „ Продължаваме промяната “. Тя ги получи с решение на Министерския съвет от предходната седмица.

Припомняме, че решението бе импортирано през днешния ден като точка 9-та от районния министър на Политическа партия Андрей Цеков, като се базират на Закона за политическите партии. 

Така Политическа партия получи парцели в постройката на ул. „ Христо Белчев “ № 8 в регион „ Средец “, а вторият - на бул. „ Витоша “ № 12 в регион „ Триадица “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР