Имот за 1 милион лева с четири спални, две бани

...
Имот за 1 милион лева с четири спални, две бани
Коментари Харесай

Жената на Кирил Петков има ранчо за 1 милион

Имот за 1 милион лв. с четири спални, две бани и двор от 10 акра в Канада чака всякога премиершата Линда Петкова, когато желае да гостува вкъщи, научи „ Уикенд”. Бащата на Линда – Джордж, към този момент живее самичък в голямото ранчо, с което семейството на брачната половинка на премиера разполага от далечната 1976 година

Днес парцелът е оценен за над 584 000 $ или милион български лв.. Родителите на Линда и сестрите й - близначката й Шерил и Даяна, са отгледали и трите си дъщери в парцела, а през днешния ден посрещат зетьове и внуци от „ клановете” Уилсън и Лей, както сами се майтапят. След кончината на майката на Линда - Мардж, татко й Джордж намирал разтуха в личната си пивоварна, която има. И продължава да живее в голямото ранчо от 2922 квадрата, а дъщери и зетьове постоянно го посещават. Не и Линда.

Съпругата на Кирил Петков нееднократно е разказвала, че към този момент сърцето й е в България и домът й е в родината на брачна половинка й, а постоянно не вижда за какво да пътува хиляди километри до родната Канада, откакто може да предложения сестрите си у нас. Шерил и децата й към този момент са били в София, а със сестра й Линда и Петков даже отскочили до Девин на СПА-почивка, само че не пропуснали да посетят и мемориала на връх Шипка, както и да отседнат в Старосел, споделя близначката на Линда.

Заради голямото семейство на премиершата, която единствено от сестра си Шерил има трима племенника, брачната половинка на Петков не се вълнува от парцела, който има баща й Джордж, като е оставила сестрите й да се занимават с грижите по парцела в помощ на татко им. Даяна и Шерил със съпрузите си и децата са по-чести посетители у татко си, а пандемията напълно прекъснала връзките на Линда с околните й очи в очи, защото брачната половинка на Петков нямало по какъв начин да пътува до родния дом. Семействата обаче имали традиция - да гостуват най-малко един път в годината безусловно всички вкъщи на баща Джордж, с цел да види внуците си.

Hotarena.net

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР