Имот в Лондон е обявен от жителите за най-лошото място

...
Имот в Лондон е обявен от жителите за най-лошото място
Коментари Харесай

„Най-лошото място за живеене“ в Обединеното кралство е „помийна яма“, където местните жители се страхуват, че „ще умрат“

Имот в Лондон е разгласен от жителите за „ най-лошото място за живеене във Англия “ които се опасяват, че ще бъдат убити, преди да могат да бъдат пренастанени.

Шокиращото жилище се счита за " безпаричен квартал " с огромна част от спонтанните парцели, построени от ръждясали остарели контейнери. Жителите споделят, че това е „ клоака от третия свят “, като хората, живеещи там, обезверено желаят да изоставен имението Мийт Корт в Актън, западен Лондон.

Много от хората, които са живели там, са върнати в домовете си, само че другите са били предизвестени, че процесът може да отнеме още месеци, като на някои е казано, че няма да могат да се реалокират до юни. Ръководеният от лейбъристите Съвет на Илинг, който покрива региона, съобщи, че се е заел да ги измъкне, само че ужасените локални поданици споделиха, че се опасяват, че могат да бъдат убити, до момента в който чакат нов дом.

Според MailOnline една жена сподели: „ Страхувам се, че ще умра тук. Това е най-лошото място за живеене във Англия. Все е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР