Имитаторът Андриян Асенов е големият победител в шестия сезон на

...
Имитаторът Андриян Асенов е големият победител в шестия сезон на
Коментари Харесай

Незрящият актьор Адриян Асенов спечели България търси талант

Имитаторът Андриян Асенов е огромният победител в шестия сезон на " България търси гений ". Първи подгласник в шоуто стана човекът-калкулатор Георги Георгиев. На трето място останаха Dance Station.

Във впечатляващия 3-часов театър онлайн 12-те най-хубави осъществявания от шоуто се бориха за зрителския избор и премията от 50 000 лв.. Пред Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова своите способности демонстрираха носителите на златните бутони на журито и водещите - Андриян Асенов, Рефат Абдулаев, Валериа Войкова, Симона и Бояна, както и Свет Радославов. Те влязоха в борба с любимците на публиката - Адриана Хаджитенева, Георги Георгиев, Dance Station, София Иванова, мажоретен състав " Мистерия " и Реми Тоин. Последният, 12-и финалист - Петър Байков, бе избран с вота на почитателите в онлайн гласоподаване на уеб страницата на шоуто, написа dir.bg.

Първи за малко на сцената се появи Петър Байков, който получи златната звезда на SDI. Той благодари на феновете, че има опция довечера да е там.

Първото осъществяване на финалистите беше на 13-годишната Валериа Войкова, която бе изстреляна на финала от златния бутон на Катето Евро. За осъществяването си на парчето " Freedom ", тя получи единствено блестящи мнения.

21-годишният Петър Байков. Той впечатли феновете с дублажа си. Петър показа, че след полуфинала е получил стотици писма от хора, които саму писали, че ще употребяват опцията си да го поддържат. Продуцентите на " Дисни " също били впечатлени от уменията му и му предложили да работят дружно за в бъдеще. На финала той дублира откъс от " Снежанка и ловецът " (2012). Той за следващ път впечатли журито.

Dance Station бяха третото осъществяване, като до момента в който се приготвят за осъществяването, показаха впечатляващите триумфи на три от девойките - в сноуборда, в бойните изкуства и на фронта на знанието. И този път те обраха овациите на журито, което посочи, че несъмнено това осъществяване за край и пожела триумф на групата.

38-годишният Георги Георгиев работи на Летище София и се занимава със скоростна калкулация. Той не е съумял да отиде на международното състезание в Истанбул и направи калкулации на задания, сходни на тези на надпреварата в действително време. Георгиев имаше единствено един неверен отговор, а по-късно пресметна в кой ден ще се паднат избрани дати надалеч в бъдещето безусловно безпогрешно.

" Импровизатор, калкулатор и в математиката император ", сподели Ицо Хазарта на Георги след края на неговата проява.

Андриян Асенов от село Лесковец, който е незрящ и бе изпратен на финала от златния бутон на Славена Вътова, от дете мечтае да е артист, впечатли в първи тур с имитацията на Слави Трифонов. Този път в спонтанното студио на " Шоуто на Андриян Асенов " младият мъж имитира още веднъж Слави Трифонов, Дядо Коледа и приключи с осъществяване на " Черно море " на Тодор Колев, като самият той свиреше на кахон в този миг.

Любен Дилов се обърна към Асенов с думите: " Къде беше преди 19 години, когато стартирахме едно шоу?! Можеше да спестим една партия на България. "

Малката флейтистка София Иванова от Варна направи поредна запомнящa се изява, изпълнявайки " `О sole mio ", като първоначално самата тя свиреше на флейтата, а след това продължи да пее. Журито бе повече от ласкаво към Софи. Ицо Хазарта посочи, че неговото обичано осъществяване на дребната варненка е било на полуфинала и прикани феновете да го имат поради, когато гласоподават.

Бояна и Симона, изпратени на финала от Любен Дилов-син със златен бутон, които се занимават от 7 години с полденс, излязоха в бели блестящи театрални бодита на песента на Phil Collins " In the Air Tonight ".

" Изключително съм благополучен от това, което направихте довечера. Изпълнението ви беше в пъти по-трудно от предходното ", сподели Любен Дилов.

" Опознай Бояна и Симона, преди да съдиш танца на пилона ", обърна се Ицо Хазарта към феновете.

27-годишният танцьор от Украйна Рефат Абдулаев, който стигна непосредствено на финала със златния бутон на Ицо Хазарта бе избрал осъществяване за битката сред положителното и злото и избора, който всеки би трябвало да направи. Ицо Хазарта го поздрави, като му сподели, че е горделивост за Украйна. Славена го насърчи да продължава да твори, тъй като впечатлява хората.

Следващите кандидати за премията бяха мажоретен състав " Мистерия ". 19-те млади дами още веднъж направиха впечатляващо появяване на сцената на риалити формата и сложиха в нова повърхност мажоретното изкуство в България.

8-годишната Адриана Хаджитенева страда от артрит, само че все пак от 4 години се занимава интензивно с акробатика. Тя направи следващо запаметяващо се показване и получи прелестни мнения от журито. Катето Евро ѝ пожела да е доста здрава и щастлива, като акцентира, че е сигурна, че ще бъде по този начин поради прелестното ѝ семейство.

Реми Тоин е от нигерийски генезис, израснал е без родители в дом за сираци в Перник, а в този момент 24-годишният танцьор, любим на публиката на " България търси гений ", сподели необикновено осъществяване, с което заслужи още веднъж похвалите на журито, а Славена Вътова оцени високо човешките му качества.

33-годишният Свет Радославов - българинът, осъществил американската фантазия, преборил израстък на мозъка и стигнал до финала със златния бутон на Дани Петканов и Сашо Кадиев, сподели впечатляващо осъществяване. Той получи специфични похвали от журито. А Любен Дилов-син посочи, че съвкупността от всичко. което прави, го прави впечатляващ гений.

Зрителите се любуваха на впечатляващ театър, в който видяха акробатични номера, вълнуващи песни, смайващи математически качества, завладяващи танци, акробатика, музикални осъществявания, таланти-герои и доста положително въодушевление. Специални посетители на огромния край на " България търси гений " бяха Графа и " Златните девойки " на България.

Преди да бъдат затворят дефинитивно линиите, журито изрази своята поддръжка за някои от финалистите. Определено любимецът в този спонтанен избор бе Андриян Асенов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР