Имиграцията е надхвърлила инфлацията като основен проблем, пред който е

...
Имиграцията е надхвърлила инфлацията като основен проблем, пред който е
Коментари Харесай

Имиграцията изпреварва инфлацията като основен проблем на гласоподавателите: анкета 

Имиграцията е надхвърлила инфлацията като главен проблем, пред който е изправена нацията, съгласно изследване на Harvard CAPS-Harris, оповестено в понеделник

Проучването откри, че 35% от записаните гласоподаватели към този момент класират имиграцията като проблем номер 1 в страната, скачайки със 7 пункта от предишния месец.

Притесненията по отношение на повишението на цените и стопанската система не останаха по-назад, като 32% показаха инфлацията като най-неотложния проблем в Съединени американски щати, а 25% показаха „ стопанската система и работните места “ като съществена грижа.

Загрижеността за имиграцията се усили, откакто администрацията на Байдън регистрира рекордните 276 000 срещи на мигранти по южната граница на Съединени американски щати през декември.

Повишеният фокус върху въпроса също идва, защото законодателите от двете страни на пътеката работят за изковаване на договорка, която ще отключи към 61 милиарда $ помощ за Украйна в подмяна на засилена гранична сигурност и промени в имиграционната система на Съединени американски щати, включи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР