Имиграционната система на Великобритания след Брекзит ще постави хората пред

...
Имиграционната система на Великобритания след Брекзит ще постави хората пред
Коментари Харесай

Джонсън: Имиграционната система след Брекзит ще постави хората пред паспортите

Имиграционната система на Англия след Брекзит ще сложи " хората пред паспортите ", разгласи английският министър председател Борис Джонсън, представен от Би Би Си.

В изявление по време на капиталовата среща сред Обединеното кралство и Африка той съобщи, че имиграцията ще стане " по-справедлива " и отношението към хората ще е еднообразно без значение от кое място идват.

Свободата на придвижване сред Англия и Европейски Съюз се чака да завърши след края на преходния интервал на 31 декември 2020 година

Правителството споделя, че ще вкара учредена на точки система от австралийски вид от януари 2021 година По силата на тази система хората, които желаят да работят във Англия, ще получават точки съгласно редица професионални и персонални характерности, като да вземем за пример равнище на обучение.

В момента поради свободата на придвижване жителите на Европейски Съюз не се нуждаят от виза, с цел да работят във Англия, само че имигрантите от страни отвън блока подлежат на система с точки, учредена на познанията им по британски език, спонсорство от компания или заплата.

" Поставяйки хората пред паспортите, ще можем да притеглим най-големите гении от целия свят без значение от кое място идват ", съобщи Джонсън.

Всички съществени партии са в огромна степен съгласни със системата, учредена на умения. Въпросът е дали държавното управление желае да наложи някакъв тип надзор - да сложи таван.

Всичко, което би трябвало да знаете за: След Брекзит (429)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР