Имигрант и продавач на цветя спаси жена от 25 мъже,

...
Имигрант и продавач на цветя спаси жена от 25 мъже,
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво направи този имигрант на млада и красива италианка

Имигрант и продавач на цветя избави жена от 25 мъже, които са желали да я изнасилят групово. Героят, 58-годишният Хосеин Аламгир е прогонил изнасилвачите, откакто те са се пробвали да отвлекат 25-годишната Джия Гуарнота покрай Площада на републиката във Флоренция, написа в. " Метро ". Фотографката е била атакувана, до момента в който се е прибирала вкъщи към 23:30 часа. Нападателите ѝ са ѝ взели очилата и са се пробвали да я завлекат до безшумно и отдалечено място. „ Ходех сама по улицата към 23:30. Обичам да вървя, обичам Флоренция и обичам нощта “, споделя Гуарнота.

 Flower seller `saves woman from being gang raped by 25 men`

„ След това кошмарът стартира. Започнаха да споделят да дойда с тях, да се позабавляваме. 25 против една, ела да прекараш една хубава нощ. Хайде да вършим колективен секс, ще ни харесаш, ти не си имала толкоз доста едновременно, за какво отказваш нашата учтива оферта, тъпа ку*ва, в този момент ще забележим що за ку*ва си “, спомня си за ужаса младата жена.

Моменти по-късно Аламгир се намесил, откакто забелязал, че Гуарнота е в неволя.

Имигрантът от Бангладеш, който живее в страната от 12 години, е съумял да изплаши мъжете, а по-късно е изпратил Гуарнота до дома ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР