Имиджът за звездите е не по-малко важен елемент от харизмата,

...
Имиджът за звездите е не по-малко важен елемент от харизмата,
Коментари Харесай

12 знаменитости, които промениха само един детайл в образа си и буквално се превърнаха в различни хора

Имиджът за звездите е не по-малко значим детайл от харизмата, артистичността или вокалните качества. Не става въпрос единствено за облекла.

Прическа, грим, цвят на косата – всички тези дребни неща дружно основават обществен облик, който би трябвало да бъде запомнен от публиката. В търсене на неповторим жанр звездите от време на време отиват на разнообразни трансформации. И постоянно единствено един дребен подробност ги дели от идеалния облик.

Нямахме визия, че един дребен колорит може фрапантно да промени външния тип. Но звездите от нашата селекция се убедиха в това от личен опит.

1. Чарлийз Терон смени прическата си с цвят на мед на елементарна руса. Вижте какъв брой изискани станаха чертите на актрисата, когато тя отвори челото си!

2. Софи Търнър отряза кокетния си бретон и обликът й незабавно стартира да наподобява по-строг и изтънчен.

3. Дженифър Анистън не се срами от проблеми със зрението и постоянно носи очила, които единствено акцентират нейната персона.

4. Бил Каулиц спря да прави дребните си очи черни и очите му станаха по-отворени.

5. Дакота Джонсън от години носи бретон, който е съвършен за високото й чело.

6. Амбър Роуз, естествено с кафяви очи, носи сини лещи, които я вършат да наподобява по-ярка заради контраста с топлия й звук на кожата.

7. Мейзи Уилямс се раздели с бретон, което направи облика по-тежък заради триъгълната форма на лицето на актрисата

8. Кейт Хъдсън смени прическата си с причина: междинната дължина на косата удобно акцентира заоблените черти на актрисата.

9. Хенри Кавил обръсна мустаците и стърнищата си, зад които скри идеално симетричното си лице и волевата брадичка.

10. Емилия Кларк отстрани дългия, необичаен бретон, който образно съкрати лицето й.

11. Не на вятъра Ема Робъртс се сбогува с бретон, отсечен от горната част на главата й: тя мощно изкриви пропорциите на лицето на момичето.

12. Кейти Пери боядиса косата си в руса и смени накисването си на равен стайлинг с отворено чело. Изглежда, че по този метод звездата наподобява доста по-женствена и статусна

Преди Нова година доста от нас желаят да се трансформират. И най-лесното решение е да отидете на коафьор: подстрижете се на нова прическа или боядисайте косата си в друг цвят.

Привлечени ли сте да актуализирате имиджа си преди празниците или смятате, че тази концепция е безсмислена? Ако в миналото сте променяли изображението си, не забравяйте да ни кажете за това. Може би някой ще се въодушеви от вашия опит.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР