IMGN.PRO и Fool’s Theory обявиха, че Seven: The Days Long

...
IMGN.PRO и Fool’s Theory обявиха, че Seven: The Days Long
Коментари Харесай

Seven: The Days Long Gone с премиерна дата

IMGN.PRO и Fool’s Theory оповестиха, че Seven: The Days Long Gone ще излезе при започване на декември: на първия ден от месеца.

„ Изследването и следствието на средата и протичащото се в нея стои в основата на Seven: The Days Long Gone. На процедура може да посетите всяко едно място и да откраднете каквото пожелаете. Макар и изометрична игра, ще може да се катерите и по-най-високата постройка и да гледате света от покрива ѝ “, изяснява Якуб Рилко от IMGN.PRO, представен от PCGmer. „ Може да влезете с щурм в къщите и да откраднете всичко, а след това да излезете през прозореца. И несъмнено не всички жители на постройките ще са щастливи от дейностите ви, тъй че ще е нужно от време на време да употребявате и паркър качествата си, с цел да се измъкнете – скачате по покривите, катерите стени и да изчезвате по най-бързия метод “, изяснява той.



Действието в Seven: The Days Long Gone се развива 100 години след апокалипсис, настъпил на Земята. Вие влизате в ролята на ловък апаш, намиращ се на затворнически остров, разграничен на няколко зони, като задачата ви е да разрушите властта на злата империя на Ветрол, употребявайки вашите умения. Създателите на играта споделят, че във връзка с продължителността ѝ, основната задача ще отнеме към 10 часа, а страничните куестове още толкоз.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР