RAYE, Jeremy Allen White и Micheal Ward позират за снимки

...
RAYE, Jeremy Allen White и Micheal Ward позират за снимки
Коментари Харесай

GQ Мъже на годината 2023: Всичко за най-добрия външен вид и противоречието с Ким Кардашиян

 РЕЙ, Джеръми Алън Уайт и Майкъл Уорд театралничат за фотоси на премиите GQ Мъже на годината в Лондон RAYE, Jeremy Allen White и Micheal Ward театралничат за фотоси на премиите GQ Men of the Year Awards в Лондон - Авторски права: AP Photo От Тео Фарант & AP Публикувано на 17/11/2023 - 07:20 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " > Копирайте/поставете връзката за вграждане на видеоклип на публикацията по-долу:  Копиране в клипборда Копирано

26-ият годишен избор на Мъже на годината на GQ отпразнува всички хора, които направиха 2023 година по-добра – от Джеръми Алън Уайт от The Bear, любимеца на Оскарите Андрю Скот и инди рок групата boygenius.

РЕКЛАМА

В нощ на искра и искра, кино, музикални, фешън и спортни звезди се събраха в Кралската опера в Лондон, с цел да вдигнат наздравица за GQ на Обединеното кралство за 2023 година Отличените мъже на годината.

Звездите от кориците на тази година включват " Мечката ", бъдещият " Доктор Кой ", супергрупата boygenius и Андрю Скот - най-известен с " Шерлок " и " Fleabag. "

Звездата от „ Мечката “, преди малко след премиерата на новия си биографичен филм за кеч A24 The Iron Claw в Далас, Тексас, сподели, че да бъдеш уважаван изисква известно време да свикнеш.

„ Никога не съм Мислех, че ще бъда в стая като тази. Никога не съм предполагал, че ще бъда тук с всички тези хора, на които се удивлявам толкоз доста ", сподели Уайт, добавяйки, че неговата звезда в хитовото шоу е помогнала да отвори доста порти.

Други отличени на вечерта включваха режисьора на How to Have Sex, музиканта Джак Антоноф и вратаря на Англия Мери Ърпс.

Project Primrose: Вижте умопомрачителната цифрова рокля на Adobe, която може да трансформира моделите, ризата на Принс „ Purple Rain “ и други скъпоценни камъни от дрешника отиват на търг

Спорове за изданието в Съединени американски щати

От другата страна на езерото изданието на US GQ Мъже на годината провокира много спор онлайн... 

Трябва да се означи, че изборът на Ким Кардашиян, която се появява на предната корица на списанието в огромен бизнес костюм, провокира комплициране и даже провокира яд измежду мнозина в обществените медии.

„ Помогнете ми да схвана за какво тя е на корицата на издание за мъже на годината?'; „ Многоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо00 чер Странно “, написа един консуматор. 

Друг показа: „ Просто усещам, че това лишава нещо от сполучливите мъже. И това, дами и господа... е повода Америка в този момент да се смее на целия свят. Абсолютно проклето неловко ". 

Важно е обаче да се означи, че списанието не прецизира категорично пола на включените в листата. Вместо това, то дефинира отличените като лица от " развлеченията, модата и спорта които трансфораха 2023 в година за запомняне. "  

Като прибавим към подтекста, коства си да споменем, че Ким К не е първата жена, която краси корицата на годишното издание на GQ Мъже на годината. 

Включването й следва история на авторитетни дами като Риана,, Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и Скарлет Йохансон, които са били определени в предходни години. 

Най-добрият външен тип от събитието GQ в Обединеното кралство

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР