© - Авторско право Регион Валенсия •  Актуализирано: 08/11/2023 - 17:44 ч Валенсианската общност

...
©
- Авторско право Регион Валенсия •  Актуализирано: 08/11/2023 - 17:44 ч Валенсианската общност
Коментари Харесай

Валенсианската общност: рай за активен туризъм за всеки

 © © - Авторско право Регион Валенсия •  Актуализирано: 08/11/2023 - 17:44 ч

Валенсианската общественост е идеална среда, в която да се насладите на естествената среда; нейното благосъстояние и многообразие от пейзажи обезпечават на феновете на природата и тези, които се радват на деен живот, дни, изпълнени с завършения и занимания.

През последните години Валенсианската общественост се трансформира в една от главните дестинации в Испания за деен туризъм. С повече от 2500 слънчеви часа годишно и междинна температура сред 12ºC и 20ºC през зимата и сред 24ºC и 35ºC през лятото, районът на Валенсия е неповторима среда, в която да се насладите на занимателни дни, изпълнени с туризъм, планинско колоездене, конна езда, наблюдаване на птици или каране на каяк, наред с доста други неща.

Валенсианската общественост има общо 22 естествени парка, ситуирани в крайбрежни и вътрешни планински вериги, острови, влажни зони и даже средиземноморска крайречна гора, естественият парк Турия. Това е и един от най-планинските региони в Европа. Въпреки че не надвишава надморска височина от две хиляди метра, регионът има впечатляваща орография. Всичко това, дружно с фантастичния средиземноморски климат, емфатичен от ориентацията север-юг на района, обезпечава голям брой местообитания с огромно биоразнообразие, придавайки на тези пространства изумителен и необикновен сексапил.

Регионът се гордее с невероятни гледки от десетките села, кацнали на върха на хълмовете, безбройните километри плажове със синя вода, исторически средновековни крепости, праисторически пещери, цялостни с пещерни рисунки, кралски дерета, антични пътеки за юзди, 13 зелени алеи и голямо количество благоприятни условия за туризъм.

Най-смелите могат да се отдадат на каньонинг, бънджи скок или катерене. Освен това има богат избор от действия за цялото семейство, като каране на кану, падъл ръб, рафтинг или доста авантюристичен спортове. Трекинг, туризъм и скандинавско вървене също са алтернатива за тези, които желаят да се движат с по-спокойно движение.

Общността на Валенсия има повече от 5000 км пътеки сред планински вериги и долини. Има пътеки около скалите, които гледат към морето или отиват в планината, пътеки на дълги дистанции, които лишават повече от един ден, с цел да се изминат, както и пътеки на къси дистанции.

Има също 13 зелени пътеки, от които да избирате, общо повече от 200 км очарователни остарели железопътни направления, които са същинско наслаждение за колоездене или туризъм.

Обиколката на Валенсианската общественост с велосипед безспорно е един от най-приятните способи да се насладите неговите пейзажи и изследвайте неговото историческо и естествено завещание.

Тези, които са запалени катерачи, безспорно ще намерят парадайса в Puig Campana, Penyagolosa и Cerro Calderón, или допълнително от 20-те съвършено непокътнати виа ферати, които са разпръснати из район. Многобройните стени с южно ревю са идеални през най-студените месеци от годината.

Ще намерите и добре оборудвани направления за скално катерене за огромно многообразие от степени: от налични пътеки до преживяване на високопланинската среда на фамозните алпийски пътеки.

За тези, които избират да се намокрят, има редица плавателни реки, каньони, дерета и резервоари, които пресичат региона и където можете да карате падълборд или рафтинг.

В общини като Sot de Chera, Alborache, Cofrentes, Onil, Ibi, Benitandús, Morella, Montanejos, San Miguel de Salinas, Sant Joan de Moró или Venta del Moro има авантюристичен паркове, които съчетават висящи мостове, зиплайнове, парапети или тибетски мостове, където можете да се насладите на изпълнен със занимания ден на премеждие с цялото семейство.

Има редица компании, профилирани в деен туризъм, които обезпечават на посетителя безвредно преживяване и оферират доста просторен лист от благоприятни условия за всички усети, от по-спокойните и спокойни до други, които са доста по-интензивни, само че постоянно подобаващи за хора от всички възрасти и физически условия: направления с голям брой завършения, трекинг, SUP (изправено гребане на борд) в реки и водоеми, постепенно колоездене, пукотевица с лък, конна езда, пещери, пейнтбол... разнообразието от благоприятни условия е безпределно и можете да разберете повече за всички тях на

Партньорско наличие, показано от „ Партньорско наличие, показано от “ се употребява за изложение на наличие на марката, което е платено и следено от рекламодателя, а не от публицистичния екип на Euronews. Това наличие се създава от търговски отдели и не включва публицистичния личен състав на Euronews или новинарски публицисти. Финансиращият сътрудник има надзор върху тематиките, наличието и окончателното утвърждение в съдействие с комерсиалния индустриален отдел на Euronews. ИСПАНИЯ ТУРИЗЪМ ВАЛЕНСИЯ ПЪТУВАНЕ
Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР