© - Авторско право Рон Барсело Вкус •  Актуализиран: 06/11/2023 - 13:58 ч Само избрани

...
©
- Авторско право Рон Барсело Вкус •  Актуализиран: 06/11/2023 - 13:58 ч Само избрани
Коментари Харесай

Три ултрапремиум смеси от доминикански ром улавят същността на еликсира на Barceló

 © © - Авторско право Рон Барсело Вкус •  Актуализиран: 06/11/2023 - 13:58 ч

Само определени марки могат да покажат мъдростта и знанията, добити в продължение на съвсем един век опит в тази област. Именно в тези моменти те превъзхождат, създавайки неповторими преживявания, с цел да зарадват небцето на ценителя, като сбирката Rare Blends на Ron Barceló.

Водещите първокласни артикули на Barceló Imperial Porto Cask, Barceló Imperial Mizunara Cask и Barceló Imperial Maple Буретата са резултат от прецизната примес от изключителните запаси на Рон Барсело, отлежали повече от десетилетие в неповторими дъбови бъчви, сгушени в Доминиканската република.

Извлечени от нектара на деликатно селекциониран доминикански сок от захарна тръстика, тези изключителните ликьори излъчват изискани аромати, които радват даже и най-изисканите небца, оставяйки незаличима диря в незабравими вечери – дестилиращи отличителни мемоари, които в никакъв случай не пропущат да изненадват.

Тази изключителна сага обобщава години на безмилостно проучване и опит в усъвършенстването на тези три смеси, всяка с извънредни характерности, които ви канят да изследвате света във всяка глътка, разкривайки техните изключителни профили и поглъщащ усет.

Тези атрибути се почитат, като в същото време се помни отговорността, която съпътства това да бъдеш пример в избран домейн. Ромът на Barceló, доминиканската марка, която е най-награждавана в света, също е първата, която е акредитирана като въглеродно неутрална, водеща по пътя към по-светло бъдеще – грижа за околната среда и поддръжка на локалните общности като обществено виновна компания, ангажирана с най-важните дела.

Тръгнете на странствуване, което чества рядкостта, майсторството и устойчивостта. Отдайте се на сбирката Ron Barceló Rare Blends Collection и изживейте олицетворението на лукса и усета във всяка бутилка, капсулирайки артистичността на природата.

СЕТИВНО ПЪТУВАНЕ

1. Barceló Imperial Porto Cask: Пищна лилава експедиция

Отпивайки от чаша Barceló Imperial Porto Cask, вие се пренасяте в обилен, виолетов кехлибарен свят, разводнен в неповторим балсам, отлежал в бъчви за вино Tawny 10 Oporto. Цветът самичък по себе си е празник за сетивата, подготвяйки сцената за това, което следва.

Деликатни аромати на конфитюр от смокини и горски плодове изтезават сетивата ви като палитра от плодови нюанси, предизвиквайки възхитителните усети, открити в Porto's кулинарна сцена, възхитителна композиция от богати съставки.

След първия усет ще срещнете подчертани нотки на британска ириска и сушени череши, създаващи копринен и сладостен послевкус, който остава във вашето небце. Porto Cask е напитка за тези, които желаят да се потопят в нови сфери на прекарванията, които жадуват за образно завладяващо вкусово премеждие.

2. Barceló Imperial Maple Cask: Сладка и копринена канава сладки и копринени визуализации със смели, комплицирани усети. Докато държите чашата, ще забележите мазно тяло и дълги тънки крайници, предизвикващи богато маслено платно.

Maple Cask радва приключенците с плодови и флорални аромати, съпроводени от приятни нотки на разтопен карамел, сливи, ванилия и кленов сироп. Когато този дух влезе в контакт с устните ви, ще изпитате симфония на небцето си: в началото сладостен, по-късно обрисува аромати на дърво и сушени плодове, завършвайки с дълготрайно, само че копринено усещане – първенец на усет и текстура.

3. Barceló Imperial Mizunara Cask: Кехлибарен пейзаж със комплицирани линии

Barceló Imperial Mizunara Cask е шедьовър на усет и цвят. Когато се налее в чаша, провокира умерени сълзи и разкрива натоварен кехлибарен цвят с медни отражения, наподобяващ обаятелен пейзаж.

Потопете се във удивителен ром със комплицирани нотки на ванилия, сандалово дърво, кокос, и джинджифил доста наподобява на комплицирани нотки на усет.

Придружен от изящни аромати на изгорял дъб, този ром е подготвен в японски бъчви Mizunara. При носене, дървесните и меки чувства провокират мемоари, възприемани в небцето с дълъг, лют и изсъхнал послевкус, напомнящ нюансите в красиво нарисуван пейзаж.

Колекцията Ron Barceló Rare Blends предлага сетивно странствуване който сплотява усета с образните и обонятелни прекарвания. Перфектен за топла есенна вечер в приятна компания, комбиниран с изискани пури, отлежали сирена, елегантни десерти, черен шоколад и може би подбрани части алено месо. Тези редки еликсири са повече от просто напитка; те са синоним на премеждие и изобретение за безстрашните вкусови рецептори.

Партньорско наличие, показано от „ Партньорско наличие, показано от “ се употребява за изложение на наличие на марката, което е платено и следено от рекламодателя, а не от публицистичния екип на Euronews. Това наличие се създава от търговски отдели и не включва публицистичния личен състав на Euronews или новинарски публицисти. Финансиращият сътрудник има надзор върху тематиките, наличието и окончателното утвърждение в съдействие с комерсиалния индустриален отдел на Euronews. ТРАДИЦИЯ АЛКОХОЛ ПЪТУВАНЕ ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА
Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР