Билет за Mega Millions, продаден във Флорида, печели джакпот от $1,58 милиарда, третият най-голям в историята на САЩ

...
Някой е спечелил третия по големина джакпот в историята на
Коментари Харесай

Някой е спечелил третия по големина джакпот в историята на САЩ Някой е спечелил третия по големина джакпот в историята на САЩ - Авторско право Getty Images От Euronews  с AP Публикувано на 09/08/2023 - 15:36

Джакпотът Mega Millions има победител.

Един билет, продаден във Флорида, е подходящ за джакпот от 1,58 милиарда долара (повече от 1,5 милиарда евро) Mega Millions, слагайки край на безсмислието на лотарията, продължило почти четири месеца.

РЕКЛАМА

Магазин за хранителни стоки Publix в Нептун Бийч, дом на малко над 7000 жители, продаде печелившия билет според лотарията на Флорида.

За тези от вас, които се интересуват и кипят от ревност, печелившите числа, изтеглени снощи, бяха: 13, 19, 20, 32, 33 и жълтата топка 14.

Както съобщихме вчера, преди голямата печалба е имало 31 поредни тиража от последния път, когато някой спечели джакпота на играта на 18 април. Това позволи на наградата да расте стабилно, за да стане третата най-голяма в историята на САЩ.

Победителите от джакпот Mega Millions са толкова редки, благодарение на коефициентите едно на 302,6 милиона.

$1,58 изплащането на милиарда ще отиде при победителя, ако избере анюитет, разпределен за 30 години. Но хората обикновено предпочитат опция за еднократна сума, която за вчерашния джакпот беше приблизително 783,3 милиона долара.

Паровата награда подлежи на федерални данъци. Много щати също облагат печалбите от лотария.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР