Имейл с бомбени заплахи в Белград е получен днес. В

...
Имейл с бомбени заплахи в Белград е получен днес. В
Коментари Харесай

Заплашиха Белград с мейл за 12 поставени бомби

Имейл с бомбени закани в Белград е получен през днешния ден. В писмото се споделя, че из града са разставени 12 експлозива. Имейлът е бил получен малко след 11 часа през днешния ден на електронния адрес на белградския вестник " Данас ", оповестява вестникът.

Както се твърди в имейла, получен от адрес, наименуван " Азовска античетническа бригада ", няколко бомби са сложени на едни и същи места: девет бомби в Студентския дом на бул. " Крал Александър ", една бомба в посолството на Беларус, 17 бомби в комерсиалния център " Ушче ", две бомби в ресторант за бързо хранене KFC на Студентски площад, девет бомби на летище " Никола Тесла ", от които четири на паркинг под коли, шест бомби в комерсиалния център Delta City, една бомба във Философския факултет на втория етаж, четири бомби в постройката на Ректората, две бомби в Университета по изкуствата, три бомби в болничното заведение в Земун, една бомба в букмейкърска къща и две бомби в друга букмейкърска къща. 

" Вие  продължавате да сте троянския кон на Путин в Европа, към момента се снимате с съветски политици, имате дружно разследващи планове ", се показва в имейла. " Цялата ви страна е опетнена с почтена кръв и никой от вас няма смелостта да осъди това ", написа още в изпратеното писмо, като се прибавя, че " ще има кръв до лактите ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

Засега за редакцията на " Данас " е доказано, че имейлът с информация за поставените взривни устройства е изпратен до Ректората на Белградския университет и че постройката е евакуирана, написа изданието.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР