Името ѝ е Биляна Василева, но всички ѝ викат Пандора,

...
Името ѝ е Биляна Василева, но всички ѝ викат Пандора,
Коментари Харесай

Общ работник със силикон: Пандора от София имала бедни гаджета, но "обърнала резбата" след тях

Името ѝ е Биляна Василева, само че всички ѝ викат Пандора, тъй като крие кутия цялостни с секрети. Занимава се с музика, танци и е TV водеща, само че в свободното си време е и модел. Е, не очаквайте да видите Пандора на фешън дефиле на Жени Живкова, само че това е по този начин, тъй като Пандорчето не е манекенка, просто моделка.

27-годишната софиянка работи доста неща, а във визитката си за състезанието " Мис силикън ", в който взе участие, се дефинира за " общ служащ ". Работи на три места и намира живота си за радостен и цялостен с готини хора. 

Виж още: Гола и настръхнала: Николета Лозанова се щракна от банята, появи се както майка я е родила

Биляна е ЗА пластичните корекциите, има по 500 кубика в гърда, само че е безапелационна - не би трябвало да се прекалява със силикона. Мацката се подигра на Джулиана Гани, като съобщи, че ще си постави една гърда в зоната на третото око. " Аз съм шоумен, владея доста качества, които са задоволителни за този конкурс ", сподели още Биби, която не се класира напред.

Виж още: Тяло за грях: Алекса сподели секси извивки, татуира врата си 

Това е по този начин, тъй като евентуално парите не са най-важни за нея. Част от другите претендентки за " Мис силикон " се фукаха, че харчат по 10-20 бона на месец, само че Биби не се вълнува от това. Имала много небогати гаджета, само че показа, че била " обърнала резбата " след последното си гадже, за което била даже сгодена.

Изображение: https://www.facebook.com/pandora.pandora.39904 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР