“Името Велика България го мисля от няколко години и няма

...
“Името Велика България го мисля от няколко години и няма
Коментари Харесай

Кубрат Пулев учредява Велика България. Името на партията обмислял през последните години

“Името " Велика България " го мисля от няколко години и няма по-силно и същинско ", съобщи в неделя европейският първенец по бокс тежка категория Кубрат Пулев, който удостовери пред Българска национална телевизия, че ще учреди при започване на юли политическият план. За следващ път той не даде безапелационен отговор дали ще взе участие в изборите за президент.

" Нямам такива упоритости, вършим този план " Велика България ", името единствено по себе си приказва. Не е " Мутри вън ", не е " Няма подобен народ ", аз не мога да допускам, точно това ме накара да създадем подобен план, аз, брат ми и други хора”, сподели още той.

Пулев уточни, че през годините редица хора са го канили да взе участие в политически планове. Той съответно засяга историкът Божидар Димитров, само че неговата кончина е осуетила случването на плана. В първото държавно управление на ГЕРБ Димитров бе министър без портфейл.

Той загатна, че през последните месеци са му предлагани за продажба 200 дка държавен парцел, който се препродавал от фондове, като купувачите не могли да му обяснят по какъв начин частни фондове препродават държавни парцели. Боксьорът уточни, че на такива практики би трябвало да се постави край.

Както Mediapool към този момент писа в хотел " Маринела ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР