Името Ралица е българско, по името на полското цвете ралица.

...
Името Ралица е българско, по името на полското цвете ралица.
Коментари Харесай

Каква е съдбата на жените с името Ралица

Името Ралица е българско, по името на полското цвете ралица. Народното име на съзвездието Орион също е Ралица. Когато на човек се дава национално име, това го прави причастен към обичаите и културата на народа, в тази ситуация – българския народ.

Името Ралица подарява притежателката си с разум, вътрешен глас, сензитивност, емоционалност, любезност, словоохотливост и богато въображение. Ралица е решителна, работоспособна, умее вярно да проучва обстановките. Тя постоянно знае какво прави и се радва на подобаващ авторитет даже в ранна възраст. С течение на времето тези черти от личността ѝ получават явен фокус под въздействието на житейските условия. Избраният тип активност става област на приложение на опциите ѝ.

Понякога всички физически и морални сили Ралица изразходва, с цел да резервира статуса си на човек, на който може да се разчита и който умее да се оправя с проблемите.

Тази жена има качества като почтеност, възторг, прикрит или очевиден идеализъм. Изпълнена е с религия в концепциите си и е подготвена да ги пази и да направи всичко належащо, с цел да ги реализира.

Ралица желае всички преимущества на живота и държи да бъде допустимо най-хубава и да живее допустимо най-добре. Вярва, че нейните умения и подготвеност са отвън подозрение. Самоувереността е в основата на нейната житейска позиция. Ако има добра концепция незабавно я приема в живота си, процесът на внедряване стартира автоматизирано, липсва време за размисъл и съмнение. Когато възникне проблем, неотложно преценя положението на нещата и взема решение.

С идентична възможност, може да докара започнатата работа до ослепителен свършек или да я изостави на всеки един стадий. Причината за неяснотата на резултата е в нейния темперамент.
В тези случаи, когато " води соло партия ", триумфът е съвсем обезпечен: гордостта няма да ѝ разреши да се отдръпна, а логическият разум и качествата ѝ ще ѝ разрешат да откри излаз в сериозна обстановка и да избегне пречките.

Но в случай че работи в екип и по някаква причина през цялото време не си е извоювала правото да взема и ползва самостоятелни решения - спорът е неминуем. Много постоянно може да бъде внезапна и невъздържана в изявленията си.

Обикновено Ралица е ярка, ексцентрична персона, мощно талантлива в региона на точните науки или с изявен книжовен гений. Всичките ѝ духовни желания са ориентирани към реализация на качествата ѝ. Но качествата са доста и са разнородни. Тя постоянно се сблъсква с нуждата да се откаже от една опция в интерес на друга.



Като предписание, връзките с родителите ѝ са комплицирани, до край остава подвластна от облика на майка си, която обича, само че не схваща.

Ралица е притежателка на неподправената натурална българска красота, само че за нея е значимо и да се откроява на общия декор. Тя не употребява ярки тонове или лъскави аксесоари за това, просто стилът на облеклото ѝ е друг, ексцентричен, автентичен, селекциониран с усет.

Ралица е чаровна, сантиментална, нежна и полова. Способна е да облечете възприятията си в такива форми, които не могат да не провокират отговор. Любовта ѝ дава чувство за цялост в живота и непрекъсната еуфория. Умението ѝ да открива прелестното, съгласно нея, във всеки предстоящ сътрудник е поразително и възхитително. Но си коства връзките да изгубят очарованието на новостта, да станат наложителни и нейният интерес бързо изчезва. Ако мъжът заслужава, тя може бъде лоялна и вярна.

Брой на буквите в името Ралица – 6 букви

Шестбуквените имена са под въздействието на Венера и носят в себе си женска сила. Нумеролозите смятат, че шестбуквените имена са най-оптималният вид за дамите, оказват помощ им да изпълнят своя женски дълг, да реализират естетика и да се осъществят. Такива имена са владеене на хора, които търсят непоклатимост в персоналните връзки. Тези хора са самостоятелни и самодостатъчни, само че не обичат самотата и имат потребност от самопризнание и поддръжка. Материалната непоклатимост е доста значима за тях, намират успокоение в хармонията и красивите движимости. Момичетата, с шест букви в името, се грижат доста за това по какъв начин наподобяват. Те обичат да улавят възхитени погледи и да получават похвали. Светли и спонтанни - те знаят по какъв начин да създадат усещане. На противоположния пол му е мъчно да устои на такова момиче.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР