Името на Светлана Гущерова е свързвано с какво ли и

...
Името на Светлана Гущерова е свързвано с какво ли и
Коментари Харесай

Светлана Гущерова пази дълбока тайна? Ето какви са знаците и защо всички подозират това

Името на Светлана Гущерова е свързвано с какво ли и кого ли не, само че напоследък за нея не се пишат злословия. Тя е към този момент сериозна госпожа, а за компромати и дума не може да става. Последователи и таблоиди обаче си измислят непрекъснато клюки, с които да се забавляват.

Клюката в този момент е, че евентуално някогашната еротична изкусителка ще става мама за трети път. В нета се твърди, че Светлана и Християн крият в дълбока загадка новината. Факт е, че и за предните бременности на Светлана не се разбра незабавно. Семейството пази и лицата на двете си деца – Добромир Гущеров и Анелия-Добромира.

Виж още: Кака Стела станала секси: Влогърката се пусна без грим и филтри по бански!

В Instagram почитатели на VIP конспирациите заподозряха, че Светлана праща скрити сигнали с някои от сторитата, които качва. Първо Светлана направи нова гола фотосесия, само че е покрила корема си с одеяло. Последва пътешестване до Солун, където Светлана и Християн посрещнаха празника на влюбените. Направи усещане, че оттова Гущерова не се появи нито един път. Е, качи една своя фотография от спаляната, само че се крие зад голям букет.

Виж още: BDSM бюти рутина: Марешка се грижи за кожата си в секси костюмче

Другият знак, по който някои съдят, че се задава бебе №3, е обвързван с новата линия пижамки. Този път за рекламната акция Светлана е заложила на ексцентрична идея - модели на облеклата се оказаха кукли. Някои почитатели незабавно одобриха това като знак, че бебето следва.

Виж още: Търси се мъж и спонсор: Секси БГ психоложка с джуки като на Джоли желае богаташ 

Дори и да е бременна, Светлана не би загатнала за това по сходен метод. Тя ще си подсигури професионална фотосесия за някое женско списание. Ще има и изявление, в което Светлето ще опише за компликациите в живота си, с цел да някой съжали богатата брачна половинка и да възкликне, че и богатите плачат. Е, това е единствено предполагаем сюжет, само че постоянно сме ставали очевидци на сходни развръзки.

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР