Името на Светла Иванова от години се свързва с пеене,

...
Името на Светла Иванова от години се свързва с пеене,
Коментари Харесай

Светла Иванова с нова медитация за възстановяване след Covid

Името на Светла Иванова от години се свързва с пеене, писане и йога. Това са нейните способи за изложение и себераздаване, които тя преплита в новаторски, забавни и потребни планове, основани с доста обич и блян да помогне на другите.

След триумфа на най-новата й интерактивна „ Вълшебна книга “, която включва 18 медитации и ни подтиква към по-смислен разговор със самите нас, Светла към този момент е подготвена с новата си медитация. Тя е озаглавена „ Нова действителност “ и е с настоящата устременост „ Възстановяване и зареждане след прекаран Covid 19 “.

„ Световната пандемия от ковид беше следващото мощно доказателство за разрушителната роля на хората за нашия общ дом – Земята. В момента ние не сме нейни пазители, а по-скоро нейни разрушители! “, безапелационна е дългогодишната йога преподавателка. „ Създадох тази медитация, с цел да оказа помощ на всички да оставят настрани моделите на стрес и напрежение по време и след изкаран ковид. Но тя ще ви даде и доста повече от това. Целта й е да ви подари с покой и презареждане в този момент и да ви настрои позитивно към сегашното. “, споделя Светла Иванова.

С медитацията „ Нова действителност “ ще се освободите от отрицателното, което към този момент сте претърпели. Ще откриете и проектирате бъдещето си през насладата в сегашното, с помощта на опита и мъдростта, които сте натрупали. С нея ще разчупите остарелия модел, ще изхвърлите непотребния товар и ще създадете нови мемове в мозъка си за бъдеще – такова, каквото го желаете и си го представяте.

„ Обещавам ви, че след тази медитация ще се чувствате доста, доста по-добре. Като нови. В нова действителност. “, безапелационна е Светла Иванова.

С медитацията „ Нова действителност “ може изцяло гратис да се запознаете тук: В YouTube канала Светла Иванова - Йога Онлайн ще намерите още доста медитации и йога практики с потвърдения експерт, в това число и извършения за дишане след Covid. За тези, които желаят да трансформират живота си и да се потопят напълно в една нова по-добра действителност, всяка неделя от 20,30 ч. Светла Иванова води безвъзмездна медитация в Instagram профила си А книгата й „ Вълшебна книга “ може да поръчате в този момент на промоция дружно с 4 подаръка от магазина в уеб страницата й:

При интерес към медийни участия:

Валентина Ненова

PR експерт

0888 422801,
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР