Името на Роберт Левандовски постоянно се спряга за трансфер извън

...
Името на Роберт Левандовски постоянно се спряга за трансфер извън
Коментари Харесай

Левандовски щял да се пенсионира в Байерн

Името на Роберт Левандовски непрекъснато се спряга за трансфер отвън Байерн. Той беше пращан непрекъснато в Реал Мадрид предишното лято, само че наставникът на баварците Карло Анчелоти постави точка на спекулациите.

Според наставника, полякът ще извърши контракта си с клуба и по-късно ще постави завършек на кариерата си на "Алианц Арена ". В момента Лева е на 29 години, а контрактът му е до 2021 година

"Роберт Левандовски има контракт с Байерн за още четири години. Той ще го извърши и ще завърши кариерата си като състезател на Байерн ", показа Анчелоти в навечерието на мача на отбора с ПСЖ в Шампионската лига.

Италианецът е измежду треньорите, които постоянно са вярвали на по-опитните играчи и няма проблем да употребява Лева до дълбока футболна напреднала възраст. Както прави с Франк Рибери и Ариен Робен, които са надлежно на 34 и 33 година

"Двамата играят ужасно и по тази причина имат място в състава ми. Нямам проблеми с това. Използвал съм играчи, които са играли на 40-годишна, нищо че бяха бранители ", показа Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР