Името на Пьотър Хофмански е в базата данни за издирвани

...
Името на Пьотър Хофмански е в базата данни за издирвани
Коментари Харесай

Русия обяви за издирване председателя на Международния наказателен съд

Името на Пьотър Хофмански е в базата данни за търсени лица на съветското министерство на вътрешните работи

Русия е оповестила за издирване председателя на Международния углавен съд (МНС) Пьотър Хофмански.

Безплатни кредитни карти, за които никой не говориCredit cards & FinanceОпитайте в този момент

Открийте най-новите трендове в банята в България за 2023 година!Реконструкция на банята | Реклами в мрежата за търсенеНаучете повече

Колко коства промяната на покрива през 2023 година Вижте ценитеПокривни услуги | Реклами в мрежата за търсене

Това сочи базата данни за търсени лица на съветското министерство на вътрешните работи, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

" Хофмански Пьотър Йозеф, поляк. Издирван по член от Наказателния кодекс на Руската федерация ", се показва в базата данни, без да се прецизира по какъв член тъкмо се търси.

В листата с търсени от Русия лица са включени и първият заместник-председател на МНС Луз дел Кармен Ибанес Каранса, както и съдията Бертрам Шмит.

На 17 март МНС издаде заповед за арест на съветския президент Владимир Путин и на съветския комисар по правата на децата Мария Лвова-Белова по обвинявания в хипотетично присъединяване във военни закононарушения, изразяващи се в нелегално депортиране на украински деца в Русия.

На 20 март съветският Следствен комитет образува наказателно дело против прокурора на МНС Карим Хан и против съдиите Росарио Салваторе Айтала, Серхио Херардо Угалде Годинес и Томоко Акане. Следственият комитет счита, че дейностите им са умишлено незаконосъобразни, защото няма учредения за наказателно гонене на Путин и Лвова-Белова.

През май бяха повдигнати обвинявания против Карим Хан и Росарио Айтале и те бяха оповестени за издирване. По-късно и Томоко Акане беше оповестена за издирване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР